Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje je ovo dušmansko ghovno rođene zemlje,većeg Bosna nije imala.Postavićemo vas gdje vam je mjesto zajedno sa NATOM.U CG su ga ispushili ,jedino velikosrpskoj stoci još ostalo u BiH da sprovode svoju velikosrpsku ideologiju.Neće moći stoko.
Ti ces jedino razvalit svoju karijeru. ‘Svoj’ narod si vec toliko razvalio da prezivljavate od srbijanskih kikiriki ‘subvencija’.
Jeli to bilo na roditeljskom sastanku u BGD sa Vučićem i ruskim ambasadorom u BGD.
Hvala za ANP, razumijemo da moras zavitlavat Srpski narod nakon toga
Nećeš ti ništa. RS se nalazi u BiH, tako da rafiš po našem zakonu.
Tices da skaces mečko ko medo na vašeru,sve su prilike kako ste kreuli da ce te zestoke batine da dobijete.Svrbi te guza zestoko
Ebo ga Dodo, objasni svojim krezavim pristalicama da smo usli u map https://www.nato.int/cps/en/natolive/topics_37356.htm
The Membership Action Plan (MAP) is a NATO programme of advice, assistance and practical support tailored to the individual needs of countries wishing to join the Alliance. Participation in the MAP does not prejudge any decision by the Alliance on future membership. Current participants are Bosnia and Herzegovina and the Republic of North Macedonia.
Koja SIROVINA sjedi u predsjednistvu, pa ovo ima samo U BIH!
Av av, av av, samo laje hahaha
Leti, leti NATO dron i nosi Hellfire raketu, Hellfire raketu...
sto sipa il neko ne uhapsi ovog debila znaci ne mozes javno govorit necu provodit odlluke suda, onda necu ni ja I nece niko sud nam onda I ne treba ni system ni drzava... a hoces da se provode odluke nizih sudskih instance.. to je ok.. ccc u kakvoj mi dzungli zivimo.. samo pakovat kofere pa makr I u crnu goru mescini da je naprednija od svih blaskanskih kofol drzava
Najveća šega od svega će da bude kad jednog dana ovog muflona Srbi skinu s vlasti i dođu neki naivčine koji misle da nešto mogu, pa kad onda pođu da pristižu Miletovi potpisi na sve i svašta
Nicija nije do zore gorjela, tako ni tvoja smradu jedan !
srpska republika je tako oblikovana da ni u snu ne mogu da maštaju da se mogu otcijepiti.Koridor kod Brćkog od 4 kilometra bi armija BiH brzo prekinula a Hrvatska vojska nebi dozvolila da srpska republika dođe 40 kilometara od Zagreba.Bošnjaka ima u BiH 3.5 puta više od srba.
@lari5 Bil’ ratovao malo ?!?
U BiH srba ima manje od 20 posto od cjelokupne populacije BiH a drže 49 posto teritorije BiH koju su stvorili na genocidu i srbi treba da svate da je srpska republika privremena kategorija i ne može opstati i ona će biti ugašena.
Idi krepo da Bog da više lešinaru!!!