Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, Milokrade ti si tipični, onaj, kome su dani odbrojani ! Kolike su ti samo, u strahu, oči! Pravo ustrašena konjina, koja ne rže, samo arlauče!
Možete zamisliti koliko je jadna žena dobila batina a ni kriva ni dužna 🤣🤣
nešto mi ovo laprdanje dobro poznato,sjetimo se nekih stranaca u hotel Tuzla,a isto kada je vučic došo na vlast ,te neke vrece sa listicima,ovo ono,a kada dodje na vlast onda nasta muk,ni slova o tome
Ma zaboli te imaš ti toga naštampano kolko hoššš!
Neko mu je bogami presjekao žicu što je držala uši unutar lobanje 😁
Ako sam paranoičan ne znači da me ne prate 😂🤣😂🤣
Haaahaah , upravo suprotno! Ronhill-baja oseća da stvari ne idu kako bi to on želio , i shodno oprpbanom receptu " napadni prvi" , prića ono što je njemu u tintari. A u tintari mu je da po svaku cenu ostane u fotelji , ali ....ima tu nekoliko velih ALI.... Pa , bumo videli , kak će to sve majstor intrige&ublehe prikazati " zadovoljnom " narodu šume....????
Ovaj je covjek pukao ko balon...
Puko ko ulaz u tunel Pečuj
Nema vise sunca Nema vise meseca Nema tebe, nema mene Niceg vise, nema joj. Pokriva nas ratna tama Pokriva nas tama joj. A ja se pitam moja draga Sta ce biti sa nama? Mesecina, mesecina, joj, joj, joj, joj Sunce sija ponoc bije, joj, joj, joj, joj Sa nebesa, zaproklija Niko ne zna, niko ne zna Niko ne zna, niko ne zna Niko ne zna sta to sijaaaaa HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
Mile naslednik Babe Vange.
"Crnadak ne da vize kosovskim košarkašima: FIBA prijeti sankcijama KSBiH" Izvor Avaz
BulevarHemoroida redovno glasa za ovog bivola. Tako to radi pismena elita :)
Dodik najviše ponižava Srbe ali hajde to dokaži vunenoj čarapi.
Svašta ljudima padne na pamet, pa Dodo nisu svi k'o ti, neko će valjda jednom nešto i nabolje promijeniti?
panj......