Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato iz SDP nije stigla nikakva osuda napada na povratnike bosnjake u Rogaticu. Kad se napadne neki partizanski spomenik onda su glasni.
@Vitez Haj ba manite se vise gluposti... Sta je stranka valja ako nekom prijeti? Pa i Komsic je pobjedio jer je rekao slomiti nos onima koji diraju u Bosnu... Hoce li iko pobjediti i biti popularan ko promovise mir, postenje, rad???
Dje vam je haver Fahro, vi se cetnici inace drzite, sta je rec???
može Nikšić i sa crnim vragom, samo da spasi kolege koji su na putu ka zatvoru ili su već u njemu. šta se ima razgovarati sa ovim neandertalcem?
Vidi ga skupio se isto kurva kad ceka pored magistrale.. Medjede jedan. 🐻
Vidi ga štoj se skupio ko čkapi😄😄😄😄😄 Evo ti🖕
Ovdje je najrizicnija koalicija sa SNSD - om.Ko je god sa Didukom usao morao je biti manji od makovog zrna.Njegovim putem izgleda da i Scepo krece
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji...........SMRT SOCIJALDEMOKRATIJI U BIH
Kude si be Miso mi si dodjosmo iz Gornju Dubravu da si kupimo kamenciki..
Selam dodikeeeee.
SDP i SNSD su nacionalističke partije. To nije vidilo socijaldemokratije.
Nermin, Željko i Milorad!
Niksic je mucak,isti Lagumdija,Bosnjaci prodite se Niksica i Radoncica....
Gdje si Dodo šlag te strefio
Niksic je najveća gnjida. Gadi mi se od protesta radnika prije 2-3 godine kada je poturio laznu informaciju da su protestanti narkomani i da se naslo dosta droge. Povraća mi se kad ga vidim. Druga gnjida odmah do njega je Radoncic.
Izgubi Niksic izbore hahahah A budale
Poceo Dudi da nadolazi ko kupus u magazi kako su ga ovi ubacili u zecku