Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuvaj se Baja klizavo je.
Popišao Mile i Bakira i strance. Svaka njemu čast za ovo. Bakir i stranci su obične prodane piydurine!
U ovoj priči narod je na jednoj strani.Svi ostali su stranci.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zabole njega, on brine hocel moc i dalje prat milione a da ga SIPA ne hapsi
drzava koja se vodi po kafanama, institucije samo za dijeljenje plata poslusnima... bakire hebem ti mrtvo i zivo
napustio uz pjesmu "večerajte mene nečekajte,menee čekaa gotovaa večeeraaa u dženetuu međuu huriijamaaa"
Dodik i Čović su sljedbenici politika koje su razvalile Jugoslaviju. To im je cilj i sa BIH. To se ne smije dogoditi. Nikakav kompromis. BiH mora biti država kao i sve ostale a ne onakva kakvu Čović ırak Dodik zamišljaju.
Mozemo pricati sta.bilo al ne mogu mu nista...zato smo krivi mi, bez ideje, bez lobija, bez diplomacije, i tako dvije decenije...doslo na naplatu.smijali smo mu se sto ulaze milione u lobirslanje...eto, lud, vakav, nakav...gledajte.
ĐEKO SVEGA TI KADA OVO SVE ZAVRŠI DOBRO IZRIBAJ I DEZIFINCIRAJ VILU DA NE OGRAIŠEŠ!!!
Gasovod kako izaći iz zamke u koju se upecao, odgovoriti će mudrac Putin
Koja demonstracija moći. Definitivo ima RS i Srbija Putinovu podršku. Ovaj ih put Rusija neće ostaviti na cjedilu kao prije 113 godina kad su potpisali sa austrougrarskom dogovor o aneksiji BiH. A aneksija BiH je bio tada i cilj Srbije. Danas Srbi očigledno imaju punu podršku.
Ovo samo BAYRAKTAR TB2 rjesava, sve ostalo je zabluda i gubljenje vremena.
Nevjerovatno sto sve dopustate ovom ruskom pacovu. Igra se sa svima, a shapu je zasluzio odavno.
Pacov!
Sve se u kafani riješava vazda bilo
FAHRUDIN RADONČIĆ NATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izašao krmak da prdne. Prošli put je toliko smrdilo da mu je Dragan ozbiljno zamjerio
Pa jel trebamo mi narod da ispaštamo i da trpimo njihove blokade jer se debili ne znaju dogovoriti, pa ovo ko da je kameno doba, 3 covjeka odlucuju umjesto 3 miliona ljudi, pa 20 godina oni se ne znaju dog sta se sastaju koje pmaterine
Ja ne znam sta ce one silne zgrade institucija kad se ovim samo po privatnim rezidencijama i kafanama sastaju, koji cirkus
Mora kumu da napravi Kajak.
Nek' su oni večerali, mašala, da ne legnu praznog stomaka večeras. Koliko ih ima što će u hladnom i polupranzog stomaka leći, nebitno je, makar bio Bošnjak, Hrvat, Srbin ili neko četvrti.