Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj hroktalo ba OTKUCALO TI JE, samo stvaras jos goru sliku o sebi i o svojim dragi pravoslavcima sa adresom prebivalista u bh.
Kurton potrosen ko sto bi se reklo
@hakenpuc pa dobro, napraviti porno shop u dvoristu saborne crkve.
Baš me zanima je li srpski živalj sram ovog njihovog predstavnika?
Pa idi strajkuj Dodice,potrudi se da je ne izmjeste 😅
Srpska zločinačka krivoslavna crkva
Treba tebe lansirati iz Bosne Nana Fata je dočekala pravdu i nosite to studije zemlje pogani
LOGICNO ... socijaldemokrato .. nista se drugo od tebe.nije ni ocekivalo ... ahhaaha
Kakve veze imaju tvoje budalastine sa privatnim zemljistem na kojem je crkva izgradzena,sreca pa se nepitas toliko inace bi gradio svugdje.
Tobe jarebi milojko,pa ti se ne sve okacio,pravi hrabri ceda,a onda u nedjelju opet u svrbiju kod onog smrada po savjet, sta da radim, bake hoce opet ovo ,ono ist,tobe jarebi!!!
Smaras rudonja!!!
Hoce milorade i to u tvom prisustvu da gledas svojim ocima kako ti se rusi.Nisam za rusenje bogomolja ma koja da je ali ima zakona i pravila.Ti si licno najavljivao da ces u gruntu ukinuti vlasnistvo nane Fate i prevesti na vlasnistvo SPC e pa nije to kako ti mislis.
Sto nisi imao tu srecu pa da je napravis na mom zemljistu, smece jedno hajvansko. Ostalo bi od te “inat crkve” taman za jedno mahanje metlom u lopaticu.
Baja je odavno dotakao septicko dno, fekalija od covjeka.
Ovo već zahtjeva pomoć psihijatra.
Hajde nemoj izmestiti mangupcicu....hajdee 😁🤪
divljak, šta drugo reći i biti slikovit. Ima li gram mozga u njegovim glasačima, jesu li svjesni šta pravi od njih, jesu li se zapitali zašto ih cijeli svijet prezire!?
Predlazem da mediji u Federaciji uvedu pravilo kad se izgovara ime Dodika, treba reci Fasit Dodik,..
ON STVARNO TRAZI DENEK