Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako sam prestao da citam sta dodik radi, sta sefik govori,sta bakir prica, sta komsic pametuje, kome covic place i koga moli... moj zivot je bolji, pozitivnije gledam na svijet... ja sam pametan BUDI KAO JA :D
Milorad Mustafa Dodikoglu vidjen na djumi....
Kako ode u Tursku zar ga ne iritira Ezan? Tamo ga moze slusati...
Kako je kren'o, zapostice za Ramazan
@dibbidus akobogda Selam iz Bihaca
Ovo je toliko jasno da ne razumijem ljude koji ne shvataju. Izjave da je Turska remetilački faktor su davane prije pokušaja puča u Turskoj. Poslije toga je došlo do zbližavanja Turske i Rusije što je posljedično uticalo i na Dodikov stav imajući u vidu da se često viđa sa Putinom...
Prvo smo se morali izjasnjavati kao srbi ili hrvati,pa smo bili neopredjeljeni pa smo priznati kao muslimani da bi na kraju uspjeli vratiti Bosnjacku naciju.Imamo ca. 25% pod upravom a na 100% bih imamo pravo glasa mozemo zivjeti kuce praviti birati politicare i konstutivan smo narod.Znaci svakim danom u svakom pogledu sve vise i vise napredujemo.
@Reel ako tako nastavite možda vratite i onu staru bošnjačku Jugoslaviju
Kud svi Turci tu i mali Dodo
Turci su sve bliže Rusima i tako su Srbi i Turci opet braća i tačkica..
@lijan to i ja kažem. Do onog pokušaja puča sve je bilo drugačije...
Historija me je naućila da ni mrtvom genocidašu i UZP ovcu ne treba vjerovati.
Kad se vrati u RS, opet će da okrene ploču.
Predsjednik sarmira svog brata Turcina, lahko su se razumjeli, ista je to krv i genetika, mashala!
U Turskoj je "teleća glava" bio manji od makova zrna. Tamo se ne bahati. Početnik mu naredio.
price turci, i on protiv njih je samo ubleha bosnjacima isto su to radili u srbiji prosipali antitursku retoriku a onda odjednom milijarde investicija u Srbiju a i mile vidi tu interesa ... Znaci bosnajci glupo ste ko balvani sta ste dozvolilini ljevici i desnici da je protiv kapitala i investicija i turskeni s a istoka dok iste te investitore otimaju srbija, hrvatska i EU .. samo se ekonomijom jaca Drzava ..
opet turčin više voli srbina neprijatelja neg poturicu, veli izdo svoju vjeru za par novčića poreza izdat će i njegovu još jeftinije 😂😂😂
@dergot Lol ti si bas ta budala koja misli da covjek nema pravo da bira religiju koju hoce. Ipak, nema veze sto je svaka religija izmisljenja od covjeka i instilirana od okupatora. Jadan ti.
Nije mu prvi put da poseŕe pa onda da to pojede.
MERHABA ASKER - LER
"'Ko ne poznaje dobro Turke koji su vladali ovim prostorima, ne može shvatiti Erdoganove izjave', upozorio je Dodik." ?? A Dodik dobro poznaje Turke koji su vladali prije 600 godina? Mislim jasno mi je da su mu to predaci al' to je bilo toliko davno da je teško stvarno znati kakav je neko bio.