Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E konjino glupa! Niko ne gaji iluzije da ce Incko donijeti kakvu odluku, ali treba narodu potpuno otvoriti oci da vidi da Srbina nisu najveci problem Bosnjaci i obratno nego takvi idioti i lopovi kao sto si ti.
Neka neka dohakace njemu banjalucani, pa niko vise nije glup da nasjeda na ove nacionalisticke lozionicke suplje vise. nema to veze sa Sarajevom nego sa citavom drzavom.
NIJE VALJDA DA NE SMIJU DOĆI U SARAJEVO ZBOG BEBA...PA I ODRASLI SU BILI KO BEBE...
Google Map kordinare (44.952924,17.266213) Milorad Dodik kompleks Bakinci kod Laktasa (Google map kordinate 44.952924,17.266213 , prebaciti na satelitski pregled) Privatni izlaz sa autoceste, cestovni spoj sa aerodromom, privatno jezero koje je vece nego sva ona u Tuzli, veliki bazen, kosarkasko igraliste, dvori koji se sastoje od vise velikih objekata, pored tih dvora nalaze se jos jedni dvori sa teniskim igralistem, jos jednim privatnim jezerom.
Susjedni kompleks sa takodjer privatnim jezerom, teniskim terenom i vise dvora u sklopu kompleksa. Vjerovatno od Stankovica Integrala ili Milinih rodijaka. Google Map kordinate (44.954898, 17.262004)
Toni Soprano dobro razmišlja. Obzirom da im je SDP sve izašao u susret i njima i HDZ-u rad se može nastaviti kao i ucjenivanje ostatka BiH (FBiH) sa namjerom da se što više dobije (valja namiriti Kosovo i danas-sutra Vojvodinu i Sandžak).
Pa treba vidjeti ko ne dolazi na posao i odbijati od plate, a onda i lagano otkazi i sl.
Čuj nije siguran među narodom... Pa ti onda i nisi za predstavnika naroda! Ni ti ni ostali aktuelni političari. Ljudi, nama treba narodna vlada, zajebite više ove huškače i kradljivce naših para!
Ja mislim da ce tebi uskoro biti najnesigurnije u Bakincima od onih koje si tako drsko i bezobrazno pokrao, kocijasu jedan seljacki.
Ma šta ga više reklamišete..zaboli me k.. za njegovo mišljenje...On to i želi sa svojim pijanim nebuloznim izjavama..Da se piše o njemu, i daje mu se rejting...Takvog neandrtalca jednostavno staviti na IGNOR...i ko ga beje...Pozdrav
Ma šta više toga debila promovišete...Zaboli me k.. za njegovo mišljenje... Vi mu dižete rejting, objavljujuči njegove pijane nebuloze...Najgore će mu pasti..IGNOR, jker je neandrtalac i kao takav nebitan u našim životima..Eno mu pečine iz koje je izašao, i u koju će se vratiti..Pozdrav Klix.ba
Najbolje majmuna ne reklamirati vise i nek se goni odakle je davno dosao, a narodu je vec puna kapa i njega i drugih bez obzira na vjeru jer stalno pucaju po nacionalizmu a milione zgrcu na nama svim vjerama i bas on je krono alkoholicar ekspert za procjenjivanje hahahahaha pa nek rade posteno i zarade abnormalne place pa ih niko dirati nece, djubre do djubreta ma najzad bezvrijedni su i narod to treba da shvati i da svi zajedno to vec jednom ne maknemo nego popikamo s vlasti
Najbolje majmuna ne reklamirati vise i nek se goni odakle je davno dosao, a narodu je vec puna kapa i njega i drugih bez obzira na vjeru jer stalno pucaju po nacionalizmu a milione zgrcu na nama svim vjerama i bas on je krono alkoholicar ekspert za procjenjivanje hahahahaha pa nek rade posteno i zarade abnormalne place pa ih niko dirati nece, djubre do djubreta ma najzad bezvrijedni su i narod to treba da shvati i da svi zajedno to vec jednom ne maknemo nego popikamo s vlasti
ovim politicarima glave svaki dan sve vece i vece a sve lafo bolesni :| jel mi moze neko potvrdit da su poslanici sebi dole otvorili restoran u kojem se ne naplacuje pdv da bi mogli vise jest pocrkali dabogda... navodno em jeftino em nema pdv snicla ko opanak maaajku im jebeeeem a okolo hodaju kazne lupaju za neplaceni pdv po sirotinji!!!!!!!!!!!!!
Bogami Dodo kraj ti je sve blize i blize. Bosne ni manje ni vise a vremena na vlasti tebi je sve manje i manje.
ko se tuce taj se voli..........:)))))))
Slaba ti je to priča, jarane. Skroz ofucano.
Treba kamenovati parlament sve prozore polupat .
hahahahzaha penisjedniče Do-dick (engl.dick=penis) DO_DICK= DO-PENIS hahahahhaa............a vi PENISJEDNIČE jedva dočekali..........ko ne dođe nema 8-ice.,.,,,,,,,nema plate.....pa izvolite....SMRT nakaradnoj izdrkotini RS
Ne morate nikada doci, znace to adekvatno ocijeniti i tvoji biraci cijoj djeci takodje treba JMBG. Obican narod mora raditi, i sretan je ako ima stalan posao, a poslanici eto ne moraju raditi ako nece, a evo nece vec godinama. U cemu je razlika izmedju nerada u zgradi parlamenta u Sarajevu i kod kuce u RS-u?!
Uvijek sam znala da je glup a sad sam se i uvjerila ! :D