Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha a on Ivancova samo sto u krevet ne povede :D
U Republici Srpskoj grade autoput i zvace ga Milorad Veliki !!!!
@BulevarLepogTrenutka, Izgleda da je ovaj vlah blago retardiran i krezub, dok nemože da se oslobodi ponavljanja ove vlaške gluposti.
Svi oni koji se protive ulasku BiH u NATO su njeni neprijatelji je tim činom definitivno umiru teritorijalne pretenzije susjeda i komšija prema našoj zemlji. Domaći izdajnici bi tada ostali bez posla, a za BiH bi bio osiguran trajni mir.
Dali hoće ameri da te stisnu pita bi te ja onda šta bi radio
Ja bih da se mi napokon organizujemo i svima na.je6emo matere.I dodiku,i covicu i alijinom malom a bogami i komisicu.To sve redom treba metlom pomest na smetljiste historije! Ili predati za vizu ...
Mozes samo groktati
bbez vucka nesmjes prnut.da hrvatska i srbijom nevladaju nacisti davnobise zivjelo normalo u bih
Dodik daje ostavku
Čuj nedopusteno mu sto se petljaju stranci a neki dan se sastao sa Ivancovom, koji mu je ko fol dao pordsku.
Viriš onom krmku amabsadoru rusije u BiH iz gu..ice a iz vučićeve više i ne viriš koliko si se duboko uvukao a nešto pričaš.
Dodik da bi ostao na vlasti mora igrati po Diktatu Vucica I Rusije ( jedna greska I Rusi ce ga otresti) , pa naravno da ce Komsic I Dzaferovic traziti pomoc Engleza I Amera jer da nije njih Vucic bi opet napao kao Milosevic 1992 , providna igra Dodika , pa naravo da ce probosanski blok traziti pomoc Amera jer ako se popusti Dodiku sada to je na duge staze veliki problem , bolje sprijeciti nego lijeciti .
Naravno da mozes odkazati i da za to neces nikom odgovarati.Tad ce tvoj karakter i nakana isplivati na povrsinu i tad ces definitivno skinuti masku sa svog i onako ruznog lica.Mozda bi ti taj potez i dobar bio.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=7tvTwoAIkEE
to Guardiola.. 🙄