Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Hitler nije uradio 1939 godine ono sto rade danas Vucic i Dodik svom sopstvenom narodu.
ove Bošnje samo tudje probleme vode
@amy88 glup narod i nije zasluzio bolje,neka ih guze,genocidasi
čovjek je poljoprivrednik i programer, između ostalog
@marc_dorcel malo voce malo programiranje. Davinci je mrtav. Zivio Dodik.
@marc_dorcel, Programir'o bolan ručno navodnjavanje voćnjaka. Šta ho'š više?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vidmu chela niskog kou glupavog babogloua bikonje
Kako Dodik kara nejač srpsku u mozak, pa to je nevjerovatno. Ovoj firmi su apsolutno svi tenderi naštimani od kako je ona druga firma prestala reket plaćati. Zaboravih kako se zove.
Ovaj narod sto sebi ovo dopusta nisu srbi.jel srbin ima neki ponos ovosu smrdi
Čuj nije vlasnik ali jeste saradnik hahahahahahaha U svakoj iole normalnijoj zemlji bi nakon ove izjave automatski bila pokrenuta istraga o zloupotrebi položaja i neko bi morao odgovarati pa bio to i sam predsjednik. Ali u Bosni svaki nonsens prolazi kao sasvim normalna stvar, danas će se pričati o ovome a sutran će da nastupi kolektivna amnezija. Mi smo sami sebi najveći dušmani.
Dodik mesciniradi na rusenju rsa.
Volina odgojila volinu
Prointer, ATV, Igokea i ostali startupi ovog malog smrada. Za lijekova Vam trebalo. Kako mu danas Vukanović odbrusi, ne diraj mi interese Bošnje hebali te hrvati tvoji...
Bitno je da oni "čuvaju" RS, a to sto vecina nema hljeba jesti....koga briga
Nema zime u Dodika i njegovoj porodici za narednih 1000 godina !!!
Ovaj trpa Srbima u RSu, ne vadi. Tako im i treba. E hajmo sad Srbi, gladni, žedni i željni svega koji nisu prešli dalje od Srbije da se dičite Dodikom i srpstvom. Tri, četiri, sad!!!
Ima li neko da sinu ne pomaze
hahaha Milorad DaoDik
Dodik ce zavrsiti, tamo gdje je Armija BiH stala. Aferim Milorade, samo guli kozu srbadiji.
Dodik je prvi priznao i genocid u Srebrenici!
Nekad si s ponosom mogao reci da si Srbin iz istocne Hercegovine a sad pognute glave hodaju sa dresovima na kojima pise Ovo je sve Dodikovo