Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra kada bi se nesto desilo u RS njegovi idoli Rusi se ne bih ocesali, ni kada je Beograd sravnjen sa zemljom
@BulevarSuperiornih Sine, clanak je o tome da bi Dodik uradio bilo sta za socnu rusku cunu (kao i ti vjerovatno), a ti laprdas o glupostima.
Ovaj Blevar ce dobiti nagradu za anonimnu tastaturu godine hahahahahah koji brat
NAJNOVIJE...DODIK PRIZNAO DA BI SE ZBOG RUSIJE SUNETIO I PRIMIO ISLAM...
Prima ga on.Onaj mu ga Ivancov meće polupijan od brlje.Pa sta ce svaki dan zajedno.
@ljiljan9 Ma bravo izdajice srpskog naroda.Za pare radis svee!!!A narod jedva kraj sa krajem sastavlja.
Glavno pitanje je da li je Dodik podrignuo prije ili poslije davanja ove izjave?
Možeš do aprila 2020!!!
To Baja, samo ti i onaj Korejski Ping Pong smijete protiv USA. Vas i Rusa 300 miliona. Jes’ da je vas pola kamiona, al’ nema veze.
STOP PARADI Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!“ U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!
lupa mali po diviziji ... istjeran je vepar na ledinu...
tako se to radi.. kad ne mislis na one koji su te izabrali
Mile onda srbi napustaju EU i idu za rusiju!!
Sve sto je rekao je netacno.Imas dva nacina se mijesati u nesto, a to se moze uciniti direktno ili indirektno.Rusijase mijesa indirektno preko Dodikalicno.Da je tako, dokazuje nam njegovi ucestali sastanci sa Sergejom.On se ne moze sam pridruziti Rusiji zato nema podrsku Federacije.Svaka njegova izjava je balon od sapunice.
Ja bih odbio i bez Rusije ali Dodik ne moze, a da se nekom ne priljepi. To mu je izgleda u krvi jer ne moze opstati sam.
I ja bi se zbog Rusije Dodiku na glavu posrao.
Samo da podsjetimo - ne laje kera zbog sela, nego zbog sebe !!
Tvoj narod od Rusije ima stvarno velike koristi Ruska ulaganja u rs su neprocjenjiva, srba u Rusiji ima hiljade i hiljade a u zemljama eu ih nema nikako...
Ironija ziva. Samo u Svicarskoj zivi 60 000 srba, zamislite onda koliko je u DE, AUS itd. A ovaj kreten prica o Rusiji. Znaci zapad je jako los za srbsko stanovnistvo. 🙄
Ovoj Ruskoj PUDLICI (Dodik-u)samo zavrnuti sve financijske pipe sa mrskog zapada i riješen problem
kažem ja da je ono strani plaćenik na čelu naše države, i da ima dovoljno materijala da se sudi za veleizdaju i podrivanje ustavnog poretka