Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika si poštenjačina pa vjerovatno zbog toga te prisluškuju!
i veliki srbin to ne zaboravi to ti je sad moda
Djaba se vi tako tjesite...srbe necete razuvjeriti tim moralisanjem.. nego vi sebe popravite... a nek svak pocne prvo od sebe
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Doći će i tebi kraj jarane, laješ na sav glas. Shvatit će i tvoji, i ostali kad tad da od nacionalističkih lajavaca nema ništa, kad tad, ako ostane imalo pametnih ljudi u ovoj jadnoj državi.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/dodikov-djed-i-republika-ciganska
svinje su ugrožena vrsta u BiH! krmak predvodnik na čelu kolone pretstavlja nadu i spas za sve svinje redom... 🐷🐖🐖🐖🐖🐖
Dodik je kriminalac, pokrenite molim vas ponovo proces 😁
dobre niko ne progabja
Jadna majko svoja a moja grdna rano
U BiH blizu 1.000.000 muškaraca boluje od paranoje, ali mnogi šute i ne traže pomoć. Prema nezvaničnim podacima, u Bosni i Hercegovini blizu 1.000.000 muškaraca boluje od paranoje, ali se pretpostavlja da je ovaj broj veći s obzirom na to da se ne priča dovoljno o ovom problemu i da predstavlja neku vrstu tabu teme u našoj zemlji.
Tko smije dirat glavno G.... rs_a
frajer je najveci debil u BiH...
Ti si kurton
Ovaj jadnik umislio da je toliko bitan da ga svi prisluskuju.
ev' sad ću se rasplakati. pa nemoj nam kvariti sliku 'velikog državnika' što ti je nakaći veliki simpatizer, skoro se upiškio govoreći to, novinarčić hadžifejzović. oba mogli biti velike veličine ovako.... ništice, nule, zero...
Kako da te ne prisluškuju? Kako? Pa napravitste belaja po Evropi, Aziji - gje god se pojavite neka prevara, krađa, mito i korupcija. Markovičku EU isljeđuje i na optuženičku će klupu -primila mito od Azerbeđana, jer je preudila u njihovo dobro a mimo bilo kog zakona. Majkovička smuvala 30000 KM, prevarila državu, kojoj i njeni birači plačaju svu lovu pa i ovi pokradenu. O Milokradu sve " najljepše" a i o sankcijama takođe, čuma lopovska! Hoćete još?
..... Pa postali ste lopovskiji i od čuvenih lopova iz bande Pink Panter. Vi ste daleko veči kriminalci nego oni!
Glup si Milorade :) Procitaj prvo sta ti Sud pise. U skldu sa Krivicnim zakonom obavjestavaju te vjerovatno "da si bio prisluskivan". Logicno, koja svrha prialuskivanja ako ti jave da te trenutno prialuskuju, hahahahah. I Sud ne prisluskuje, vec na dokumentivan prijedlog Tuzilastva odobrava ili ne odobrava takve istrazne rdnje, e ja Pokemona Tito dragi hahahaha, i on prdajednik. Hrkljus :)
Pa šta paralelni sistemi u agencijama prisluškuju i hrvatske dužnosnike i u Hrvatskoj i u BiH.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/dodikov-djed-i-republika-ciganska
Mile se svadja sa zmajem od Šipova..Neš nadame🐲🐲🐲
Mile cuje glasove😂😂😂