Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve veze vucic ima s Državom Bosnom i Hercegovinom
Samo ,Svaki prekid saradnje sa Miloradom Dodikom i RSom moze donjeti promjene.
Treba nam sve bosanski sabor pod hitno!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
To mile vodi nas u rat nismo odavno
u cundrajz mileeee
Samo, Svaki prekid saradnje sa Miloradom Dodikom i RSom moze donjeti promjene.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rat je zadnja opcija, ako je uopšte opcija? Svaki izgubljeni život zbog "ljudi" koji će na TV pratiti događaje, je sulud! Zato pametni budimo i riješimo se ljudi koji radikalno: govore, prijete, zagovaraju ultimativno govore u ime bilo kojeg naroda! "Znam da sam ovdje možda izgubio 5 min. života pišući ovaj komentar vjerovatno uzalud ali ja lično volim pročitat pozitivne komentare! LP
No Problem..RBIH
Po Dejtonu je eres iz dva dijela, i ne zaboravite da zahvalite dodiku na Americkoj vojnoj bazi u distriktu Brcko.
Malo se samo preracunao tzv predsjednik jednog od Bosansko Hercegovackih entiteta. U Dejtonskom mirovnom ugovoru je lijepo i jasno naznaceno da ukoliko neko, ne kaze se ko, prekrsi Dejtonski kirovni ugovor, onda se vraćamo na usteojstvo i Ustav BiH iz 1992, odnosno vraca se Republika Bosna i Hercegovina. E tu si se sverceru malo preracunao, a iskreno, mislim da bi srpski narod vise volio da te vidi iza resetaka nego Bosnjaci.
Hahahahahaahaahahahahahahhahaaahahhaahhahahahaahahahhaauauaua
Sad oplesti po secesionistima ali brzo jako i odlučno. Ovo se laprdanje može izroditi u veći sukob. Oni još uvijek istu priču, srpski narod ovo srpski interes ono. Fasisticki režim i mentalni sklop većine u RSu, imaju načertanije i sprovode to do kraja.
Ih jaštaće Srbija ulaziti u nešto što je opasno po nju. Odvojila im se Crna Gora, pa nisu smjeli ništa. Ništa ne smiju po pitanju Kosova.
G-dine glavni drzavni tuzioce, zasto ne hapsis ovog, crnolistasa, negatora genocida i ustavnog poretka, razbijaca drzave ... ???
Evo sad će. Srbijanski diktator ima svojih briga, odjebaće Dodika prvom prilikom.
okani se vise Bosnjaka lazove i glupane. Bog vam dao a djavo vam ne da.
jesu Bosnjaci ili Muslimani kako voli reći ?!
Jedva cekam da se Vucic oglasi i da vidim kako zemlja agresor proglasava da više ne stoji iza mirovnog sporazuma. Je li to Dodik poziva Srbiju da nastavi agresiju na BiH?
Kakav ba rat,samo ga pustis da unistava tu nakaradnu rs..bez banaka,nema investicija,sankcije itd..nemoze njemu vise niko pomoc
samo 29 godina nismo ratovali
nije Schmidt bošnjak vole