Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pez.. ko si sad ti? i kako se usudjujes pisati sta sad pises?? halo, mozak?? mrzis dodika? zasto? hajde sad ti meni reci koga ne mrzis? koga volis?
Pa koje su nadleznosti predsjednika gen0cidistana,dodik je po potrebi premijer,predjednik,načelnik opštine..........pa bolje ga prozovite Mile KIm jong iL
hoce vece plate? zasto? kojim pravom? ili su te plate zaista tako male? kako god, vi sluzite narodu, pa dokle god oni gladuju, gladovacete i vi jos vise.. sto ne mogu ovog administrativnog staleza, treba, u drzavi kao sto je vasa, trenutno sve da radite bez ikakvih primanja!! u ime pravde, kojoj ste se zakleli..
Priča baš kao dete od dvije godine!!!Nije mu zamerit što se prepao pa dete se prepadne kad neko zagalami na njega
m.. mu vam j.. u po p.. što ser.. i jedete g.. umjesto da pregovarate o prekidu štrajka j... vam m... da vam j... haj zdravo