"Šestorka trenutno ne postoji"
71
Dodik pozvao Lagumdžiju da podnese ostavku
Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počelo je počelo, izbori su tu, ja tebe ti mene, na kraju će narod da n.a.j.e.b.e.
Evo opet ove BBuddale... Majko
Pitam se,da li ce iko ikada uputiti prijekor Miletu za njegovo javno negiranje drzave na osnovu koje i on postoji kao politicar i zivi od njenog budzeta.
Mile bi trebao kod Raše u Haag na pregled i druženje,
Moj Zagovndžija, ti si možda dovoljno pametan (ili možda nisi) da skontaš da ne treba vjerovati ljudima koji njišu ramenima dok hodaju. Do dick iliti Laktashenko se igra s tobom k\'o beba sa zvečkom.
Zašto Srbija glasa kontra od Rusije i Kine /naslov teksta/ Piše: M. Stojanović Srbija je povukla dobar potez kada je na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija glasala za Rezoluciju kojom se osuđuje režim sirijskog predsednika Bašara al Asada zbog bombardovanja gradova pod kontrolom pobunjenika i kritikuje Savet bezbednosti UN zbog izostanka akcija u cilju okončanja sukoba u toj državi, smatraju sagovornici Danasa. Prema njihovom mišljenju, nova vlada je na taj način pokazala da je spremna da poštuje međunarodne demokratske principe.
TO DODI MAJSTORE NEK SE ZNA KO JE GLAVNI...... POZ IZ TEH.E.R.A.NA ( SARAJEVA)
otici ces ti u p m a ne van bh majmune srpski iz selendre krme smrdljivo to je jedini nivo razgovora koji srbi razumiju
NOVAC NIJE FRKA,AVANS NA RUKE A OSTALO SE DOGOVORIMO,JA NABAVLJAM ALAT AKO NEMAS
Koliko placas,ja cu odmah?
Moj m.a.j.m.u.n.e jedino sto ne postoji je tvoja izmisljena republika ... Ne znam ko tebe sta i pita. Nisi mogao naci nikakvo s.r.a.n.j.e. pa si skonto malo se bacit oko Sirije. Poenta je sto mi svi znamo sta je tvoj cilj i vjeruj sta god da uradis nece ti uspjet. Nikada neces imati spojenu republiku sa Srbijom i nikada neces razoriti Bosnu i Hercegovinu. Ti si samo jedan nepismeni sumar u izmisljenoj republici i trpimo te zbog ostatka svijeta,ali ako nam pukne film,ode ti ovaj put u nepovrat. Dosta je bilo igranja sa Bosnom i Hercegovinom.
maaaaaa nek su SDA paraziti pometeni ...pa kud puklo da puklo. Haj Ž
ovaj je fakat lud. sta ga ne kokn/ete Bosanci(Katolici, Pravoslavci, Muslimani). Sta ste takve ckepi.
AKO IMA NEKO SA SNAJPER PUSKOM I KO JE PRECIZAN NEKA SE JAVI BIT CE NAGRADJEN DO KRAJA ZIVOTA
@bosanceros o cemu ti to priglupi b@lijo?! vi ste cekali vasu \"bosansku pravoslavnu bracu\" svaki put na nozeve kada god ste imali prilike! srebrenica je tragedija, ali srebrenica nije ni blizu sta ste vi nama radili kada vam se ukazala sansa da izdate \"svoje bosance\", za svoje plitke ciljeve! nema mjere! ako \'ocete klin za klin, \'ajde da se vratimo barem od \'41 (a trebali bi i dalje), pa da vidimo koliko bi vas ostalo na kraju svega toga, majke vam ga nabijem! vi i vasi saveznici, kockasti i svabe i turci ste jedini genocidasi na ovom podrucju! koliko god vi to zelili, mi vas ne prikljucujemo za isti sto! MARS!
KRKANE NIJE ENTITET NEGO GENOCITET,a ko snosi odgovornost za narucena ubistva u tvom GENOCITETU
slusaj @damire, mozes samo sanjati ustaso...odlicno ste prosli i sa 27% bosne uzimajuci u obzir koliko vas ima u bih. ali to je problem bosnjaka, a ne srba. obrati se njima, ako mislis da bi ti trebali ustupiti zenicu, tuzlu ili sarajevo. zelim ti uspjeh.