Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DODIK JE KRME, A LAGUMDŽIJA I RADONČIĆ PRAŠČIĆI
ZLATKO I SVI IZ SDP-a....POGANI JEDNA IZDAJNIČKA
dodik i lagumdzija su vec PROSLOST. ono sto oni pokusavaju je samo sto vise izbiti para za vlastiti dzep
Ko je pametan, pogledace cinjenicno stanje i zakljuciti da je Dodik u pravu. E sad... Ko je vama kriv sto na 24% nemate politicara koji moze da parira Dodiku. On je za sve vas tata-mata. RS ima svoj zacrtan put, a vi mozete da arlaucete i pjenite do zore. Da je Bosna drzava na cijeloj svojoj teritoriji, do sad bi se barem nekoliko reprezentativnih utakmica odigralo u Banja Luci. Ovako, prije ce Srbija zaigrati na Borcevom stadionu, nego Bosna. Doduse, mozda ce i Bosna igrati, ali kad bude dosla kao gostujuca ekipa.
pogledajte sta Mujki (Mustafa Spahic) kaze o Dodiku..... http://www.youtube.com/watch?v=9r9-ubb-ilA
Zlagum bi svakako i maateerešinu svoju prodo vrlo radao ako bi mu to osiguralo fotelju, tako da Dodiku nikad nije bilo lakše.
uz tradicionalni pozdrav ser.vsk.skom namosh.njaku \"mr.sh shaba.ne u shta.lu brzo!\" jedna post izborna poruka: Moreš kako hoš, đe hoš, s kim hoš, koliko hoš al\' nemoreš dokle hoš. Tvoji dani su odbrojani, a neumitni kraj se primiče. .... afirmativnim komentatorima na trivijalne bezveznarije ovog primitivca, tradicionalni pozdrav \"sha.bani, sik.ter u shta.lu pričuvat\' namos.hnjaku jaj.ca da se ne umori\" ... ahahahhaaa ... čuj on pis\'o ... šta pis\'o kad ne znaš pisat?
Moze li ovog kloca dodika iko ukinuti??
Vide li ovi Bosanski politicari dokle su dogurali ovi iz genocidom napravljene teritorije,cak sada i postavljaju i uslove. Umjesto da nasi politicari traze ukidanje te tvorevine oni im lizu pedu..
Nisam ja ni za Oluje ni kojekakva takva rjesenja,al me raspale ovi glupi komentari cije je sta i dokle i kolko prcenata.Ja sam zato da se svi borimo za bolji zivot svih a ne za ove gluposti
@(BiH) ja jesam Bosanac samo sto ti nisi,nista protiv tebe ali iskreno priznaj ,da imate negativan prirastaj i da niste narasli za samo sto godina za trijest posto bili i vi celi \"unitarnu \" ili \"celovitu\"?I iskrenije znas i zasto mi ocemo \"nezavisnu\".I jos ovo kad sam u Srbiji ,priznajem ,nisam Bosanac,da nelazem ,
Trenutno na 23% žive faraoni, Visoko piramide ovo ono:)
@kimi opet ako oceramo sve strance u Bosni nece ostati 5% Bosnjaka,gde ce svi oni,kako da ih zbrinemo,gde.Istina nisu nam nista ali mene su u familiji ucili da imam saosecanja i prema Romima pa cak i prema (po)Turcima,i sta cemo sa praznom Bosnom?
@SS Neko te je DOOOOOOOOOBRO nalagao i izvarao da nisi Bosanac, pa se sad osječaš strancem u BIH, a svi znamo koji je narod ekspert za samoobmanu. Žalosno, da žalosnije biti ne može.
Kimi de..bilu da ti nije bilo stranaca ne bi bilo niti oluje!!! Njima se zahvalite za sve!!!
U REPUBLICI SRPSKOJ,ne Srbi,već Srbende.A koji narod živi na 23,67%.Mislim kako se sad zovu,mijenjali su ime???????????
Samo otjerati sve strance i nastaviti Oluju.