Komentari (472)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci najavljuju rat bas kao sto je Karadzic najavljivao a zapad gleda, zalosno!
@bezzenick Hajde procitaj tekst prije komentarisanja.
@bezzenick Samo se još čeka da se ubije stari svat na baščaršiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Cega se lik dosjetio, blokiramo drzavu, ali dolazimo na posao uredno, ne radimo nista i dizemo platu. Tako sve dok ne nestane drzave. Aferim!
@4fun Pa to su i do sada radili.Pa sta ti mislis da se nesto Bakir razlikuje od njega.Ako mi ne vjerujes odes na autobusku stanicu pa pogledaj putnike za inostranstvo.Sve ce ti se samo pokazati...
@MostarskiRamMb0 jbl te BIH.Zivis u protektoratu.Zivis na osnovu kredita i tripujes da si drzava.U zemlju ti ulazi ko kako hoce a ti se i dalje lozis da si drzava...Eeee moja budalo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
koja frustracija cetnika oni bi da kidaju Bosnu a nedaju Bosnjaci ni milimetra,mogu samo kukati kako su i naucili
ako je baja ne ukine, neće je ni ukinut'... upri baja do konačnog povratka ustava RBiH
Ako ovaj ovako nastavi duse mi bi od srba mogao ostat samo pepeo.
ko daje ovom krmku pravo na predsjedničku stolicu
Akobogda sizik ti ces uskoro NESTATI sa politicke scene pa ce povdeje mozda i biti normalno stanje! Toliko MRZNJE prema muslimanima niej iskazivao ni Karadzic pred sami rat, sram neka te bude te OGROMNE PLATE!
Avanturisto nije ti ovo 92
A ko ce ici u rat ako ga bude? Svako iole normalnog razmišljanja će otići odavde. Niko neće ginuti zbog 3 budale koje se prepucavaju i huckaju narod. Sklonite ovu ublehu dok nije sve otišlo u 3pm..
bilo je Bosne prije ovog krmka, a Boga mi ce je biti i poslije. pozz iz Sarajeva, glavnog grada Bosne i Hercegovine.
Jedi govna nestad ces ti prije vlasino
Laktaski King Kong,jedini evropski zivuci gorila ce spasiti srpski narod. A Cirilo Covic ce se sakriti pod kamen.
Niko pametan, ko je preživio rat u Sarajevu, ne želi da se to ponovi! da mi je znati koji su opvi huškači, koji na papiru zveckaju oružjem, da mi je znati u koju rupu ćete pobjeći ako stvarno do toga dođe...ali jedno znam BEZ MENE!!!!
Gdje je sad Bakir Izetbegovic I uvijek kad treba sakriju se ko miševi. Gdje su te SDA gazije na branik Bosne???
Vi koji ste dali 2 hiljade i hiljadu pluseva za rat, jeste li spremni svoju guzicu u njega staviti, lako je uzvikivati, bagro jedna bez mozga!
Kriza u regiji će prestati kada prestane postojati genocidna tvorevina tzv RS i kada budu licu pravde privedeni svi zločinci, a to je 10.000 - 20.000 takvih...
Clan predsjednistva najavljuje raspad drzave od koje prima platu. Only in Baznia