Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od cega ces se ti bolan odcjepit,pricas istu istrosenu pricu u prazno godinama i nista konkretno ne poduzimas a evo ocigledno vise ni vecina ne pusi tu tvoju pricu tako da se blizi kraj i tebi….
Ovo ga je Bakir 100% nagovorio da mi kao sad požalimo što smo uzeli Denisa. Šta to Bakir može učiniti za Bosnu a da Denis ne može , uzdižete ga ko da je Muhammed saws tobejarabi...
I njegovo je otkucalo pa se boji. Nego Mile šta bi sa prenosom nadležnosti, pomjerio formiranje vojske za godinu dana po dva puta, prođe rok, a nigdje vojske niti Agencije za lijekove😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ništa ne brini Milorade...Bakirov poraz tebi nije nikakva prednost nego velika mana. Bećirevića su podržali svi generali , od Sefera Halilovića do Atifa Dudakovića, pa do 90% demobilisanih boraca. Kad se nisi mogao otcjepiti dok je Bakir bio glavni, tek ti je sad nemoguće, sad su prave patriote na braniku ove zemlje..
Miloradu ocito nedostaje njegov kooperant Bakir i njegova SDA u predsjednistvu. Sada ce biti nezgodno za Zeljku protiv stvarnih bosanskih patriota Becirevica i Komsica koji nacionaliste i kriminalce brzo mogu da matiraju.
Cestitam Bosnjacima na odabiru novog covjeka...radujem se sto se konacno nesto promjenilo i pokazali ste politicku zrelost poslavsi tupavka Bakira u penziju....Cestitam !!!
Zar cemo trpit kretens Daj sklonte ga Roknite ga
Hoces ali u kurcu vidjet ces ti kako ces se odcjepiti i putin je krenuo na ukrajinu pa polomio nos,a sa becirevicem ces tesko na zelenu granu.
Realno, Denis im je dosta toga popustio sto Bakir nije i ne bi mada tu su njih dvojica negdje, u 5 deka. BiH je jedino mogao uzdignuti sastav Hadzikadic-Mijatovic-Komsic, ali narod vise voli politicarima nego sebi, draza mu netrpeljivost nego dobar zivot i jbg.
Odcjepi se mater ti j.... debelu
Hahahahahahaha,eto,to vam ja pricam,covjek odmah priznao,odusevljen sto je dosao njihov placenik Rumeni.
Opet me je zensko napravilo VOLOM, kaze Bora u pjesmi...
Posle ovog u Ukrajini, vjerujemo jos manje u ove gluposti. Zamisli ovaj krene u neko izmisljeno odcjepljenje, a Ameri za 10 minuta zaprijete i pokazu ko je baba. Ko ce vas tad branit, rusi?
Kakva, ba, baba?
Ne mogu da vjerujem da neko dobrovoljno pristaje da ga prestavlja ovakav nacionalisticki retard😱😱😱
Cijepaće tebe u zatvoru uskoro
Denis ti nije Bakir. Tek češ sad da vidiš kako se vodi Država. Živjela BiH
Mr. Rakijaš i Lady Gillette.
To je taj spin "zagarantovane" nacional trojke naspram gradjanske spasonosne opcije za BiH. Dodiku cak i zao Baketa... 🇧🇦♥️⚜
Hajde ti sam, nece narod s tobom.