Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Susjedi glume da su za cjelovitu Bosnu i Hercegovinu, a ovamo podrzavaju Dodika i Covica koji ruše BIH, licemjerstvo klasicno
A vi ne rusite BiH
Klix i ne pomišlja da stavi video kako Dodik vrijeđa sve muslimsne u BiH gostujuči na RTRS i na nekoj tv kući u Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Rade sve da razgrade tvoj lopovluk i višedecenijsko izazivanje sukoba kojih nema. Ti ćeš u zatvor ili zoološki vrt.
Ko još raja od vas pada na ove priče od Dodika prije izbora? Ja sam zamalo pao i ove godine, jer prošle sam reko e neš me više yebat, tako da ove godine ne padam na izborne priče. Koristi malo više nezgodnih riječi jer mu staje mali Stanivuković u kraj. Čupa se dodo svim silama.
Evo Dodik ponovo sam staje u zastitu svih Srba u Bosni. A islamizovani Srbi lajanjem na njega, samo mu daju taj legitimitet.
paradrzava rs nemoze opstati sa desne strane Drine to vam mora biti jasno,sto prija shvatite lakse ce te se pomiriti sa tim,tako nesto nije nikad postojalo nit moze opstati na duzi period
Hodajući klozet.
Ode srpski svet u 3pm hehe
pravoslavnih bosnjaka*
Tebe treba hitno uhapsiti i osuditi na dugogodišnju robiju kako bi građani u BiH mogli živjeti u miru.
Lojavi usmrdio si se 🐖
Kaže neća nama stranci upravljati a dođe u susjednu zemlju Srbiju da pita kako će bre da radi. Više Srba radi kod tih stranaca nego u RSBiH, da bi opstali. Pola Srba iz RSBiH radi u FBiH. Ko je narušio identitet Srbina koji radi u Njemačkoj za 2500EUR plaće? Kriješ se iza identiteta da bi sačuvao novac koji si uzeo od Srba.
ipak to niko od tebe ne radi bolje
Licemjerni Klixe, jel čitate komentare? Nema ništa sporno, uvredljivo? Svi su regularni? Pa vi ste obično smeće....
Evo ja sam bosanski srbin i otvoreno javno kazem u Srebrenici je bio genocid,a RS je genocidna tvirevina koja nikada nije postojala i koju treba ukinuti
Aaaa
Aaaa
Aaaa
Aaaa
Ko ti identitet moze dirat. Nisu ovi Tito pa da ti kazu ne smijes se izjasnit ko bosnjak ili musliman i hajde goli otok. Niko vam ne dira identitet, svukuda se slobodno izjasnjavate ko srbi, a ni vjeru vam niko ne dira imate pravo prakticirat istu(cak sta vise svake godine kod kolege odem na Božić i Vaskrs).