Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada pocne kurva o postenju !!!
@PRIRODNO Ma Papi je odavno rečeno kakvom budalom ima posla.Može on reći i da su ih Turci na Kosovu na prevaru pobijedili(došli u većem broju)ali to ne pije vode kod Pape.
Sta ce jadnikovac...cijeli rat se krio pa ne zna za ZLOCINE CETNIKA NA BOSNJACIMA I HRVATIMA!
Hocel pricati isto tako kako je izgradjena crkva pravoslavna na posjednu privatnome u avliji Nane Fate Orlovic u Konjevic Polju ? Mozda je nekako "legalizuje" nakon sto se ispovjeda ?
@SaDrineSelam. -dodik papa prije par dana narucio sam ubistvo covjeka i ubise ga...grijesio sam papa i sverco sam cigarama u ratu...a i sada mi nije mrsko da se malo bavim privrednim kriminalom iz navike...amerikanci me provalili i stavili na crnu list...sta da radim da sperem grijehe... -papa sinko na pogresnoj si adresi...idi kod kacavende on ce ti ga utjerat i sve ce ti biti oprosteno...
@SaDrineSelam pa koliko dzamija vi imate u RS, nezna se sta ima vise u BiH dzamija ili ISIS boraca
Jadan papa, nije svjestan kakav medvjed ce mu doci. A taj medvjed bi trebao ljubiti noge britancima i francuzima, da nije njih bilo ne bi njeg i njegovih bilo ni na mapi.
Znao sam da je tuzibaba i placimajka, ali da je ovolika nisam znao.
mogo bi mile sa guslama od kosovo boja pa do genocida retrospektiva a papa će cupkat na refren
Povedi i Čovića sa sobom, pa nek govori za tobom "jes vala Boga mi".
Srbe i Hrvate u svoje države a Bosna Bosancima i Hercegovcima!
O ustaskim A akobogda i Muslimanskim Sta kazat Glup ko tocak Jadan nas Mustafa (Milojko) Pozdrav
Ne da te treba skinuti s vlasti, nego te treba protjerati iz drzave i zabraniti pomen tvoga imena dozivotno! Kada se tebi bude sudilo, sjeti se sta si sve uradio i rekao i moli narod da bar zaboravi, jer oprostiti ti niko nece. U suprotnom, teska, preteska ce ti biti kazna Bozja i neka ce. Ti si je zasluzio.
Taman da ga taj satonista malo izjebe. Dosadili mu djecaci sad ide na kontra varijantu.
jao Mile, ne mogu da vjerujem, logori, ubijanja, mučenja. Zamoli Papu da se zajedno pomolite Bogu da uništi sve one koji su to radili.
bosnjaci ne mogu da veruju kako neko ne priznaje genocid u srebrenici dok istovremeno slave/negiraju jasenovac i sve ostale ustasko-handzarske zlocine nad srbima
Nemoj ti o historiji molim te... Kad razmislim malo bolje, nemoj ni očemu.
Papa ako je pametan neće primiti ovog međeda
Ide po plan za sljedece poteze, ne mislite valjda da se Dodik pita za nesto. On smije otimat od naroda i sklanjat " neposlusne" ali sto se tice " politike" , svijet kroje drugi. Ko jos vjeruje da se ovaj razumije u bilo sta osim kako prevariti nekog i ukrast. Ne vjerujte da nasi "politicari" odlucuju o bilo cemu, oni su samo produzena ruka onima koji djeluju iz pozadini.
Eeee budalo jedna bolesna...
kaži papi da su srbi počinili genocid u srebrenici četničino smrdska
@borac67 - pa akda si tu a sta bolan rece sto se tice srpskih zrtava u BiH ahhh o tome sutis