Komentari (336)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zna se ko je veci kurton, ti ili on, gonite se u tri pi.ke materine obojica, okanite se naroda vise i huskanja...
Albanski premijer Edi Rama potvrdio je postojanje mape u vezi sa promjenom granica na Zapadnom Balkanu, objavila ne Gazeta ekspres. Rama je u predizbornoj emisiji u Albaniji rekao da je mapu vidio i prije nego što je pokazao slovenačkom kolegi Janezu Janši.
Mi imamo 4 UZP-a. Dva su sljedbenici ideologija ratnih zlocinaca Milosevica i Tudjmana, treci su njihovi kolaboranti, koalicioni partneri a cetvrti su bIH mediji koji jos od 1991 sluze kao megafon fasistickih politika po Gepelsovom receptu. Hiljadu puta ponovljena laz postaje istina. Ne prodje dan a da 4 UZP, BIH mediji ne psotave na naslovnu stranu jednog od buducih ratnih zlocinaca da sije mrznju, prijeti i zagovara svoju fasisticku ideologiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Treba imati razumijevanja za Dodikove nastupe. On je u velikoj depresiji, jer je shvatio koliko je obruko i sebe i srpski narod.
Svaki, ali bas svaki dan ide Dodikova slika i KLIX-ov osvrt na Miletove dnevne aktivnosti. Do kad vise KLIX-e?
Dodik zeli ostvariti velikosrpku koncepciju. Ni to se nece desiti.
Kako sad nećeš pa obećao si , islamsku RS
Kako sad neće,
Ljudi Dodik je od tzv. MZ dobio zeleno svjetlo da provede "mirnu tranziciju" te da se definitivno getoizira i palestinizira najzapadniji muslimanski entitet u Evropi. Pa vidite da je Non-paper još u oktobru bio pred njemačkim čelnicima. Dok nama sat cijepanja otkucava mi bošnjački glupsoni smo se ovdje godinu dana klali oko nakih respiratora. Bakir nas je debelo zavalio pouzdajući se u MZ.
Treba ih pustiti neka se odvoje ali uvesti pasose pa ce k... na posao u Sarajevo
Sto se tice razlaza toga nece biti.Mozes samo dobiti razlaz iz drzave
Sada se vidi da su Non-paper i izmišljena afera respiratori istovremeno lansirani iz vana. Cilj je jasan: dok im prekrajamo državu - držati bošnjačko rukovodstvo u stalnom medijsko respiratorskom "pretis loncu". Kad se jednog dana probudimo u svojoj Palestini, kasno ćemo shvatiti da smo upravo mi oni glupi Bosanci iz viceva
Ljudi, NATO nas je slagao i izdao. Zar nije prošle godine bilo: Dodik potpisuje MAP za pridruživanje NATO-u, ako se njegove ministre pusti u VM umjesto Šarovića i Bosića. I šta smo dobili?, izjavu Nelsona: "BiH može u NATO samo ako svi daju svoj pristanak. U NATO se ne ulazi nasilu." Riječju, popušili smo!
Za ovo je najvise kriva medunarodna zajednica zato sto ne sankcoinise Dodiga a naci politicari ne reaguju kod medunarodnih sudova.
Krece Mile u ocepljenje, a dobice iznenadjenje.
Svima li vam je Bake trn u oku, Dodiku, Covicu, matematicarima, bojim se da cu poci da simpatizujem Baketa 😉
Lupo bi i ja gluposti za 700 miliona novog duga 😂
Zar ne vidite da se Vucic smije Dodiku?
HOĆE Rudonja mirno ćemo ukinuti entitete i kantone...