Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo maloumnik družeee 😂
Doci ces ti traktoristo Schmidtu na koljena. Rekao si da neces skinuti plocu, pa si skinuo, rekao si da neces srusiti crkvu, pa si srusio. Samo mazes oci svojim krezavim glasacima.
Jednog dana Dodo će klečati pred Smidtom i tepati mu Herr Kaiser ich liebe dich :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najveći fašisti ste vi tzv. Srbi iz takozvanog RS-a
Kad budu placali cijenu grijeha, onda ce reci da su nevini i neduzni, kao nakon sto su ih ustashhhe ubijali. Naravno « zaboravili » spominjzti da su oni u chhhetnnicima prije toga pobili vise desetina hiljada Bosnjana i Hrvata, sto su partizani spomenuli u optuznici Mihajlovicu!
Sramotno, danas je Srbija izvrsila agresiju na Crnu Goru, ali simptomaticno je sto su se iz Hrvatske na to oglasili Skorin bivsi Domovinski pokret i Jadranka Kosor. Ostali ni zuc. Halo Milanovicu, zavezala patka jezik? Milanovic napravio Karadjordjevo deal sa Ramom i Vucicem u Albaniji!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije Dodik bježao sa časova istorije već je srpska istorija bazirana na lažima a sve u svrhu novih teritorijalnih osvajanja. Jedini narod koji demografski eksplodirao i uspješno naselio okolne prostore prodajući ideju Jugoslavije, od kraljevine do socijalizma.
U pravu čovjek 100%
Ovaj čovjek je toliko zaglibio i ovo svjesno radi samo da bi ga skinuli,i da se mirno povuče sa svojim vecinom pokradenim milionima. A da pritom ispadne patenik i svetac svom jadnom glasačkom tijelu.Ali se čini da mu to zadovoljstvo neće herr Schmit pružiti, bar još ne.
Nudimo kredite osobama kojima je potreban financijski pomoćnik s niskom kamatom od 3%. Da biste dobili kredit kod ove kompanije, možete reći tačan iznos kredita koji vam je potreban i vrijeme u kojem možete vratiti kredit. pa ako ste zainteresirani ljubazno nas kontaktirajte sa dolje navedenim detaljima. E-pošta: [email protected] ili WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Nudimo kredite osobama kojima je potreban financijski pomoćnik s niskom kamatom od 3%. Da biste dobili kredit kod ove kompanije, možete reći tačan iznos kredita koji vam je potreban i vrijeme u kojem možete vratiti kredit. pa ako ste zainteresirani ljubazno nas kontaktirajte sa dolje navedenim detaljima. E-pošta: [email protected] ili WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Po zakonu bira ga vjece za iplementaciju nira, i to ide prostom vecinom. Vijece un sa njim nema veze. A ti se nastavi ukopavat. I ne treba te smjenit, samo staviti na EU crnu listu, u onu SAD
Na kojim je Burle drogama ?
zlikovac pozna zlikovce.
Eto ja volim Želju a on Adolfa ....
Jedini ko o Šmitu stalno prica je Dodik sam! Koji idiot
Zar ovoga više iko sluša i čita njegovo baljezganja
Benzinom te gasili...
A ne kritikujes Germane kada narodi iz regije idu da zive i rade u Bec, Minken, Frankfurt, Dortmund ili kad se voze njemacki automobili?,
Vi ste Treći Rajh, Dodiče. Ti i tvoje političke kolege u BiH, svi do jednog, svih nacija. Ne date narodu posla, ne date mu da živi u ovoj zemlji. Vi ste fašisti nad fašistima. Sebi grabite, a to je fašizam. Ne dati drugom da živi. Ubijate ljude indirektno.
PENISSJEDNIČE do.dick, ja ti kao građanin države BiH čiji si član Predsjedništva, želim da iskopaš grob svoje majke prljave i smrdljive srpkinje, dobro joj izyebeš kosti i takav bez pranja odeš i izyebeš svoju djecu...........AMIN!!!!!!!!