Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo u prolazu poruka za lika \"ovca\", ocito imas brucelozu, lijeci se...
mislim da je sasvim demokratski da se svako izjasni. svako ima svoje heroje i svoje vrijednosti. ovima iz šumske to su, po svemu sudeći, npr. galić (doživotna robija za sarajevo), krstić (35 godina za srebrenicu), mladić, karadžić, dodik i sl. svakom njegovo
Hvala Bogu pa zivi u Laktasima.Moze on biti ponosan na to sto je bio ubica civila ali nek se ponosi u Laktasima.Vojvoda pa vozd iz Laktasa sto bi reko bake.Ali jedna cinjenica i njemu stoji iznad glave >> opet si Bosanac Bosnia samo sto njemu nije u srcu ali koga boli k....
Krkan ... mislim da je dovoljno od mene.
Dodik još malo, njegovo je carstvo već odavno palo, što se imalo od srpskog je roda pokrao... neće biti više šta da ukradu otiće Dodik u Srbiju pustiti bradu:) živjeti i smijati se Bosancima pravoslavne vjere govoreći kako je to glup narod. Šteta što okaljaše ono malo poštenja koje imaju neki pošteni srbi koji osječaju BiH KAO SVOJU DRŽAVU.
Nikad nismo ni sumnjali da je Dodik ponosan ssto je bio dio vojske koja je pocinila toliko zlocina, da ih sad ne nabrajam - dovoljno je osvrnuti se na dosadasnje presude Haskog tribunala i domacih sudova i sjetiti se da je i sam priznao da je ta ista vojska - Vojska Republike Srpske - pocinila genocid nad muslimasnkim stanovnistvom Srebrenice i Zepe. I kao takva je usla u istoriju... na njemu sramotu.
sto se neko ne nadje da dodotjera neke stvari u bosni vec jednom...
Bosanac, slucajno sam upozant kako su pare dosle do Dudakovica. Neki meni poznati pripadnci Armije BiH su u Zagrebu 1993. molili Iransku ambasadu da pare idu \"direktno do Armije, DA NE IDU PREKO ALIJE\". Samo zato su pare dosle do Armije. Procitaj svjedocenje Mate Granica, gdje se fino kaze da su Iranci platili Hrvatima da oruzje dirktno dodje do Krajisnika. Mnogo vece pare koje su isle preko Alije za odbranu su nestale u Alijin privatnim dzepovima, od kojih danas zive Izetbegovici, Silajdzici, Cengici. To sto Srbi objavljuju tu Alijinu insinuaciju da je on za to zasluzan je samo zato sto je Alija njihov covjek i tako su ga cuvali na vlasti medju nama.
Dok se vi pravite blesavi i lijete milione tona mrznje u svojim nacistickim komentarima, ONI zajedno odradjuju posao i razgradjuju Bosnu i Hercegovinu koju svi svojataju kao \"NASU\" a niko \"zajedncku\"... Logicno je da je Dodik bio u SVOJOJ REPREZENTACIJI, a vi sto supljirate o multietnickoj i multicetnickoj BiH postali ste provini poput najlona... NE SUPLJIRAJTE VISE NEGO BUDITE ISKRENI I RECITE-BLEEEEEEEEEEE
Draga moja Grbavice! Mi se grcamo i koprcamo vec dugi niz godina.Zasto je to tako?Zato sto jos nismo spoznali model kojim bismo ukinuli tu tvorevinu.Sve je moguce,pa i to,ali nista ne ide preko noci.Trenutno je to neizvodljivo,ali vjeruj da ce doci taj momenat kada ce sama RS prestati da funkcionise.Htjela,ne htjela,RS ce se stopiti u BiH,jer promjene koje nam predstoje ce do toga i dovesti. Kao sto ti rece ne spominji pocetak rata,tako i ja tebe molim ne spominji kraj rata.Mi zivimo danas i zelimo da nam bude bolje sutra.Proslost koja nam je ostavljena je bolna i treba je mijenjati.
Imate dokumentarac koji su radili Srbi,obuhvatio rat i poslije rata i sve je jasno .Sto se tice Alije on je trazio nja bolje rijesenje za svoj narod.Fino mu jednom rece neki covjek kako su odbranili krajinu a Alija je odg k bi ti odbranio da ja nisam dao 46 miliona..Pare nisu bile bitne za zivot ljudi,pokusavao je sapsit sta se dalo spasit..
Lako ga je okarakterisati, diktator, bez apsolutno ikakvih skrupula. Avioni se kupuju, viletine se grade, sve u ime bolje buducnosti gradjana tzv. RS-a, niko se ne buni, znaci svima nam dobro. On nazalost prema demokratski principima ima pravo da kaze sta hoce, sto i koristi i koristi svaku priliku da podcrta kako je RS ugrozen i tako isto ubijedi svoj narod i taj isti ce ga narod gladan i bos slijediti. Mi takodje imamo pravo da se bunimo, da se upute prosvijedi ali shuti se, a shutnja je odobravanje.
Dado, zasto bi se sjecali samo pocetka rata. To smo pregrmili i izasli kao pobjednici. Zato se sjeti kraja rata kada su cetnici bili u rasulu, kada su nasi oslobadjali drzavu bez ikakvog ozbiljnog otpora, kada vise nije bilo dobrovoljaca iz Srbije i kada Alija zaustavi Dudakovica i osnova vec porazenim cetnicima Republiku Srpsku.
Alene ti nemaš posjam o životu. Kakvih sto hiljada Bošnjaka je ubila VRS? Mirsad Tokača iz informativno-dokumentacionog centra kaže da je poginulo 65000 Bošnjaka. Haris Silajdžić je tokom rata pričao da je u BiH silovano 200.000 Bošnjakinja. Nemoj Alene pričati stvari koje nisu tačne
Ako je Alija napravi gresku,zasto je mi cinimo. Zasto je jos uvjek i oslovljavamo RS-a. Samim tim je i potvrdzujemo . I dokle tako? Trebal da se desi ono stose desilo,pa da bi se greske ispravljale?