Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik dosljedno provodi svoju predizbornu kampanju... Uvijek isto... BiH ne postoji, RS je drzava, bit ce referendum.... Niko vise to ne shvata ozbiljno....
fakat mi nije jasno ko ovom kretenu daje ovoliki medijski prostor. svako malo na portalu dodik reko ovo, dodik reko ono, dodik prdnuo, dodik pjevao.... i onda postave onu njegovu masnu glavušu i ot toga prave nekakvu senzaciju.
Lijepo je vidjeti kako se Dodikova riječ čuje daleko i dopire do svih, a i šire...
Covjek koji ne voli BIH odjednom ima najbolje ideje za BIH. OSBiH, dok postoje dodik i njegov entitet RS nema sta da prica o ocepljenju jer OSBiH su ustanova koja ujedinjuje cijelu BiH. On bi da napravi isto sto imamo i sa policijom.
Ne znam ko više ovog klauna shvata ozbiljno. Pa čovjek je sve moguće fraze o neodrživosti BiH ispucao, šta li je sljedeće na redu. Možda najava prisajedinjenja RS i Srbije. Samo mi je žao naroda u RS-u koji vjeruje u ovakve gluposti, jer je očito da ovaj idiot i njemu slični na ovakvim bombastičnim izjavama skuplja političke poene, a zamazuje oči građanima pred pravim problemima.
Sasvim tacno Dodo, nemaju para za muzej a hoce naku vojsku. Zar nisu vehabije najbolji vojnici a nista ne kostaju.
@dodo je si li ti i procitao clanak? gdje pise ista o nezavisnosti rs, nepostojanju bih, referendumu? dod je u pravu. bih vojska je pussy smoke. u slucaju napada od neke druge zemlje cijela vojska bi se odmah podijelila na hrvatske, srpske i bosnjacke jedinice...sto se tice moguce agresije od nekih susjednih drzava, nema od toga nista, jer je dayton (i vece sile) garancija ovakve bih do daljnjega. armija se nece ukinuti, jer je ona potrebna da kontrolise nezadovoljne rulje. ali zato muzeji hoce.
Ljudi,braćo,ovaj Dodik da smrša 50 kg,da je niži 30 cm i da pusti brčiće isti Hitler.Ma isti !
netreba sve gledati ko je rekao,nego sta je rekao,i slazem se s dodi8kom da imamo vodjku koja nesluszi svrsi nego trosenju para i o vdje se neradi i negiranju drzave nego o smanjenju troskova
\'Pogledajte samo na ovome \'Kliku\'\' Bosanskih vojnika- tu otuznu sliku. Cekaju na putu iza trake zute, tapkaju u magli i broje minute. Zar ce ova vojska nekoga da brani, ako ne daj Boze,dodju ratni dani. Dodik je u pravu-ja to necu kriti, takvu vojsku odmah treba raspustiti. Kako moze narod koji nema gaca, da od svoje muke jos i vojsku placa. Ako pocne bitka-Srbi-Muslimani, koga ce ta vojska u bici da brani ????\'\'
Dobit će qrchinu u čelo i dva jaja na oko,poslije klanja balyjama pušku iz ruku više nikada nećeš izbiti,to da ti je jasno.
CERE ,CERE , CERE, SERE , SERE mise Bosanski na milorada dodika i genocidnu tvorevinu ! Oafafafafafaf
http://www.zabih.ba/pismo_gradjanima/#.UG09c8Wiuvi
Ma jah, kad bi se ti pitao, pa da nakon par mjeseci ili godina pozoveš opet braću iz BG da napadnu Bosnu jer su stvarno bez ičega. Lijepo si ti to osmislio. Ali ima i drugih niste sami !
Pravi Trojanski konj!
Ljudi nema druge nego NA ORUZJE! U pravu je Dodik, ukinimo Oruzane Snage i vratimo Armiju BiH i protjerajmo ovakve preko Drine nazad u Srbiju odakle su dosli....
A da tebe ukinemo???