Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jucer je Vucica pomilovao.
koja je to lopovcina
Jel k'o Kačavenda ;))
Nada se valjda da ce i njega neko pomilovati kad zaglavi...
dodik je gospodin
POMILOVAO OSUDENIKE KO KAD SU CULI STA SE DESLIO SRBIMA U ZENICKOM ZATVORU PA IH STRAH.
Eto Dodiku 5 novih radnika za sumnjive poslove..
Mozda ce ove sto ih je pomilovao ubaciti da prave nered u protestima u maju..
...i dao im zadatak da izazovu nerede na protestima koje ce organizovati opozicija. Nego, Dodo pomiluj i mene i isplati mi pare koje mi duguje RS...Cekam evo vec pet godina.
Pomiluj me po tukiju baja..
Kakva su ovo pomilovanja ? Eto predsjednik RS-a se lično zalaže za ove na tromjesečnoj robiji i oprašta prestupe do 500 KM ? A taj isti dobročinitelj u javnosti brani haške optuženike, ugnjetva medije i sprovodi strahovladu uz pomoć svojih papučara. Ko živi od njegove dobrote nek' se dobro obuče za zimu.
... jel po jajima...?
Mora se priznati da institucija predjednika u manjem bh entitetu makar kod filtriranja pomilovanja ima vise smisla i bolje odradjuje svoj posao nego u federaciji. Kod nas za predsjednika dodje neki gelipter sa 2000 glasova i onda prodaje pomilovanja teskim prestupnicima.
sta to dodik miluje bosnjake hahah
Pomilovao jarane kad nema koga drugog...
Polako i on će još malo u prdekanu pa nek ga tamo pomiluju po jajima.