{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Dodik: Pokušaj devastiranja rezultata SNSD-a

F
FENA
28.3.2015. u 16:18
2
50
Dodik: Pokušaj devastiranja rezultata SNSD-a
2
Dodik: Pokušaj devastiranja rezultata SNSD-a
Milorad Dodik (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Tesliću da je svjestan da se izborni i svaki drugi uspjeh SNSD-a želi devastirati iz dnevno-političkih razloga.
On tvrdi da se devastiraju rezultati vlasti SNSD-a, tokom koje je bruto nacionalni dohodak povećan sa 1,8 milijardi KM na 8,8 milijardi KM, što je, kaže, "najveći rast bruto domaćeg proizvoda na ovim prostorima".

"Cilj nam je da po okončanju petogodišnjeg plana, čiji se okviri konstituišu na današnjem savjetovanju, bruto domaći proizvod po glavi stanovnika iznosi 40 odsto evropskog prosjeka", rekao je Dodik u izjavi novinarima u pauzi stranačkog savjetovanja SNSD-a.

Dodik je dodao da je svrha današnjeg savjetovanja u Tesliću pronaći odgovore politika SNSD-a za narednih pet godina.

Predsjednica Vlade RS-a Željka Cvijanović je ponovila kritike za sve one koji u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH nisu podržali ratifikaciju Sporazuma o kreditu za razvojnu politiku poslovnog ambijenta između BiH i Svjetske banke, navodeći da su oni odlučili da "opstruišu RS i da će im uslijediti politička kazna".

Kazala je da je to "velika sramota" i da se prvi put dešava takva situacija.

Cvijanović je dodala da ne stoje tvrdnje opozicije da neće da učestvuju u kreditnom zaduženju RS kojim će se krpiti budžetske rupe.

"Nije u pitanju takva vrsta priče već reforme za koje dobijete određena kreditna sredstva i provedete ih da biste provodili neke druge nakon toga i bili podržani na taj način", navela je ona.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: