Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da hocete vise odlepiti od nas bre!Dosta nam je primitivaca iz Bosne a tebe kad vidim pritisak mi se digne.Samo da hoce poceti sudjenje pa da se vidi kakoj e i na cemu nastao entitet,onda ga slavite i velicajte.Seme mu se zatrlo,i svim ostalim krvolocima:Pozdrav iz Beograda za sve ljude dobre volje
Dodik sebe uvjerava da je Srbin, kako je to tužno :(((
narodu srpske neka je litar ulja komad slanine vreca brasna ioni velicaju svoje srbstvo nisu bolje naucili to je narod koji zivi od proslosti a i dodik ko dodik nigdje pameti
dodik je lud samo zna sijati mrznju nikad on nece doci pameti
p*a*p.ak jedan nekaze se .cveta. nego .cvjeta. a i ma**t*e.re.sina ti ne .cveta. nego .cvjeta. kad joj ga u buljaru strpam znas pa*c*in..o jedna.....
Dodiku, neka jos jednom pokaze regiji i svijetu ko je branio, i kako je nastala RETARDIRANA SRPSKA
Mogu da ti .use dodiceeee, dodiceeeee, dodiceeee eeee
Inzko: U Austriji ne bi bilo prihvaćeno da neko pravi proteste u korist ratnih zločinaca U mojoj domovini Austriji imali smo određeni broj poznatih ratnih zločinaca - nacista i ne bi bilo dobro prihvaćeno kod austrijskog naroda da neko pravi proteste u korist tih nacističkih ratnih zločinaca. Ovo je danas u Sarajevu rekao visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko upitan da prokomentira organizirane skupove podrške optuženom za najteže ratne zločine, generalu Ratku Mladiću koji se održavaju u Republici Srpskoj. \"Isto tako, ne mogu to zamisliti ni u Njemačkoj, 15 godina nakon završetka II svjetskog rata\", dodao je Inzko.
krivo mu sto nije mogo prisustvovat protestima u Beogradu, zgob sluzbenih duznosti
ovo je apsurd.pvaj covjek ciju zemlju i medjunarodni sud dovodi do apsurda.on kao politicki lider jednog entitetu u ovoj zemlji je-??oximoron.
@ssss UPOZORI MAMICU DA SE OPERE KAD JE BUDEM KARO.
Zlocinac brani krvnika!
dami je samo prilika da se nadem u blizini ovog subka Dodika i da mu urucim jedan sarac kao suvenir pod volje da vise ne truje svoj srpski narod a ni druge.
a federacija cveta od bogatstva kako ljudi tako i pojedinaca
Kako covjek svojim izjavam kupuje plitkaste glasace, koji su zaslijepljeni dvadesetogodishnom propagandom, to je strashno. Mora mu se priznati da govori iskljucivo sta RS zeli da cuje. Na kraju ce sa milionima da im shalje telegrame sa Kube dok oni budu umirali od gladi. Al sta je tu je, sreca pa je na vlasti entiteta u kojem ne zivim!!!
alo seljo procitaj kako je napisano. ne pise a kome nego a ko moze jado seljacki
Bolje bi bilo da se ti vratis u osnovnu skolu i naucis pisati :) \"a ko me se nesvida nek\" kaze se \"a kome se ne svidja nek...\" Vi fasisti, nacionalisti itd ste inace iz nekog zaseoka i nepismeni pa mi nije cudno, no cudno mi je vise sto su vam uveli internet.