Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome si je tužio majmune, sudu kojeg ne priznaješ? Koja si komedija od čovjeka... tragikomedija
Ne vrijeđaju majmuna
Mile ko sad smrdi na Sarajevo? Sto nisi podnio entitetskom, sto drzavnom? Kad ga pljujes stalno... Ej moj mili koja si ti fukara
Jesi li prijavu podnio tužilaštvu kojeg ne priznaješ?
Ovo postaje stvarno smijesno!!!! Sta sve budala nece izreci u svom ludilu ?! Sramota je da neko kao on moze uci u predsjednistvo bilo cega ? Kad ce ga vise ukinuti ?
Ovo samo dokazuje da.je Duduk Ruski POLTRON i njihov izvođač radova...
Vecina građana BiH je za to ! Tako da Mile referendum vidi sta građani BiH misle . A ne rs o vanjskoj politici BiH ! E to je demokratija!
Ajde ba dudek ne kaki dosta te vise
Smiješan vam je Dodik komšije Bošnjaci, smiješno vam je i što hoće da se tužaka pred sudom koji ne priznaje! To je smiješno je li? Ok. A je li vam smiješno što Bisera, po naredbi bošnjačke vladajuće elite, ruši principe, krši zakone države Bosne i Hercegovine koju toliko volite?! Da li je to smiješno?
Mi smo sugrađani ne komšije ! Komšije su nam Crnogorci ,Srbijanci i Hrvati iz Hrvatske .ostali sto bi volio da budeš su nam sugrađani!
Hahahahah sad ga zatrpajte prijavama koje odavno ste trebali realizovati....gonjajte se...sto bi naši hercegovci rekli 😄😄😄
Rudi me sve više asocira na Mister Bean-a. Frajer je pravo šegali.
Niko te nista vise ne pita moj Dodo. Postao si splačina
Koji kloc! Zar jos nije u zatvoru?
kako ce podnjet tuzbu lad ne priznaje sud Bosne hahahahha
Što nam rasplakaše Dodu kme kme 🥲
Da li se u Ukrajini desavaju ratni zlocini?
Oktobar se blizi moras nekako prevariti svoj narod da zaboravi kako si na nato tenkovima dosao na vlast
Vidim raja ismijava naseg Dodu, nemojte ba , ipak je to bolest...