Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo tvrdi da država propada, nema je nikako, a onda tvrdi da ima države previše, guši i tlači....pa koje je? Moraš se opredjeliti sine, nemre oboje
@kingpimp mnogo oraha u džepu pa prpa , nije svjestan da znaju koliko dugo zube pere, koliko dugo sere, koje mu je boje češalj al neka tako mu i treba ..
@kingpimp COVJEK JE U ISTOCNOM SARAJEVU PA MORA STALNO NESTO DA PRICA JER SJEDI NA PERIFERIJI SARAJEVA I FALI MU PUBLICITET! TREBA GA POSLATI U KAZAHSTAN,KIRGISTAN TADZIKSTAN DA POSJETI PRIJATELJE KOJIMAS JE RASPRODAO PRIVREDU REP. SRPSKE!
Kakav shamar Kliksu. Ni da ga spomene :-O
@BosanskoNevesinje Ne smije da spominje Klix kad je 90% komentara ovdje iz Vučićevih botovskih kancelarija.Znaš ti dobro.
isprobana taktika zamuti vodu i zavadi pa vladaj a ko nasjeda ..pa Bosnjaci procitajte najveci bolesnjacki medij pa cete vidjeti... koje su to budale ..pa mediji u BIH su najvece leglo spijunaze i rade ne za BIH nego za susjedne drzave ..
Krme laktasko puca po šavovima!!!
DIJAGNOZA GLASI: PARANOIDNA SIZOFRENIJA sa elementima lazi koje nisu posljedica ovog akutnog oboljenja, vec predstavljaju jedan fragment devijantnog karaktera, oboljele osobe
Nema veceg inkriminatora od tebe marvo iz Laktasa..
Baja od skandala, predlažem da nešto kresneš i lansiraš video ili da za govornicom skineš gaće i javno priznaš da si gay, jer sve ostalo su već viđeni fazoni.
Ovaj Laktaski vepar svrsava od uzbudenja kad vidi mikrofone pred sobom.TRES politicar.
dobio napad epilepsije ;D
SBB, HDZ, SNS i Naprednjaci stoje iza pobrojanih medija, njihovi su stranacki bilteni, i to zna svaka baba. Ne treba vam OSA za to, samo zdrav razum i objektivan pristup. Ovaj ne zna vise ni gdje udara.
CUJ PRATE AVAZ???? DODIK BRANI PRIJATELJA CRNOGORCA FAHRUDINA?????:):):):)
Amerika mu lagano ali sigurno steze kravatu. Oci su malo nabubrile, paranoja pocinje uveliko da ga buba ostaje jos samo fa se sazna datum ulaska u nato
treba njemu mevlida poslat u zvanicnu posjetu!
Raspala se Jugoslavija, a tek trula BiH.
mile psihijatrija
ma sta ce provalili ga sa onim rusima i vijetnamcima.
E neka te...Cuj satanizacija Rep. Srpske. Dakle, ugledu tzv. Rep. Srpske ne skodi cinjenica da je kompletno vojno i politicko rukovodstvo iste presudjeno za genocid i terorizam, vec eto treba jos neko od Bosnjaka da je satanizuje. Moj Milorade, svhati da je tzv. RS mrtvo novorodzence islamofobije i licemjerja zapadne Evrope.Nema to buducnosti.Nego, Milorade, nakon sto odsluzis zasluzenu zatvorsku kaznu za kriminal, govor mrznje itd, idi u Las Vegas. Ti si rodjeni stand up komicar.