Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakav scenario ni nadrealisti nisu mogli da predvide. Treba se paliti odavde pod hitno, jedan je zivot a isuvise kratak za ove za*ebancije.
Moze li proci i jedan dan a da ova sovinisticka njuska nije na naslovnoj strani
On je naj realni medzu trojcom ja ga ne volim jer ne voli ni on nas al je realan.
Milojko naljitit će ti se Zoka šta ti misliš o Radioaktivnom odpadu da li te to imalo dotiče blizu su Laktaši može te zraka ozračit ne boriš se za Unu i Srbe toga kraja ko da si ih halalio poradi malo na tom bar koju javnu rječ nešto nesmiješ da to pominješ
neki novi svijetski igrac na sceni
Dodik je svjestan ako EU i VP donesu pravedniji izborni zakon, prema kojem se onemogućava majorizacija nad Hrvatima, istog trenutka gubi potporu Čovića za otcjepljenjem, čak štoviše otcjepljenje RS postaje nemoguća misija, jer će bosanski Hrvati svom snagom podržati cjelovitost BiH. To je Dodik shvatio i sad se šlihta muslimanima.
Razumijem da bošnjačkim političkim strukturama teško pada što njihov maksimalistički interes za apsolutnom prevlašću u FBiH ne uspijeva, međutim postavlja se pitanje, je li cilj cjelovita BiH ili muslimanska FBiH? Ako je prvo, onda ne bi trebalo biti problema s kim graditi dogovor, ako je cilj ovo drugo, bojim se da to ne bu dobro završilo ni za koga.
Ta priča je obična propaganda, HDZ je imao 27 godina poslije rata pa nikakav napredak za ovu zemlju nije položio, opstruisali su i uvođenje KM i reg pločica kasnih 90ih a ne nešto drugo. HDZ ide politikom "ozemljavanja", opoziciju je uništio i ko se od Hrvata ne slaže mora vani ili u Sarajevo, a UZP projekt je nervozan jer se polako prelijeva prema kamenjaru dok kamenjarci odoše vani pa sad hoće poluge kojim će sanotirat taman ostalo 100 HDZovaca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospodin Dodik je principijelan u svojim stavovima i da smo njega slušali daleko bi dogurali. Jeste, tačno je da gospodin Dodik uvek gleda da mazne što više za sebe i svoju porodicu, ali ne možemo mu osporavati da je dalekovid i da vidi da se stranci u Bosni samo predstavljaju kao dobronamerni. Ustvari stranci u Bosni su jedni veliki mutibaše i secikese samo su previše kulturni za Balkan pa to vešto kriju. Ali, Dodik je prozreo njihove zle namere, i oni sada nemaju kud.
Što je najsmješnije, ovo je u pravu čovjek .
Mile je jedini državnik u BiH a natjeran je da se ponaša kako se ponaša i ja bi isto tako odjebo sve koji bi me prozivali bez razloga. Kandiduj se Mile sam za predsjednika cijele BiH i bit ćeš kao TITO doživotno.
Kako fina slika :D https://youtu.be/sxudD9uZGLA
Da hoćemo ostvetu, mi bi davno uzeli puške u ruke i pobili bi sve vas !
Ne volim ovog Dodick-a al covjek je po pitanju stranaca u pravu.
Jel Dodik dobar? Dodiku ocito trebaju glasovi bosnjaka iz RSa
bosanski pravoslavac pripadnik genocydnog naroda prica o "osveti muslimana". istih onih kojih i nakon pravoslavne osvete za nekakav turski zulum nad njima i dalje vole vise prqvoslavxe nego izmedju sebe, bosnjacima treba srpska sloga, oni se izmedju sebe lizu a druge ne podnose
Izebegovic nema nikakve sanse. Komsic isto gubi. imacemo tri zene u predsjednistvu...hihihi
Blago Denisu ima da uživa nikad bolje predsjedništvo bolje žene od ovih svađalica možda nam svima lahne
Ne treba se bojati za Komšića, on ima svoje glasačko tijelo koje neće ugroziti ni Bakir ni Denis. Razlika u 2018. je što sad Radončićevi glasovi i onih manjih kandidata idu Bećiroviću i zato će dobiti. Znači - glasajte kako ste i 2018. bez puno frke i gledat ćemo Denisa, Željku i cviju skalameriju u Predsjedništvu.
Denis Sultan u haremu ima Željka da ostavi Doda ovaj mlađi jede kikiriki badem hurne med i pekmez Dodo pjandura ima da se objesi o krušku
Šta ima Bundestag sa tom odlukom? Palmer i Sattler donose odluke. Kako se samo daju bezveze izjave