Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo je historijska tekovina,a PC osudjeni zlocinacki pokret.
@Subjekttt1432765 rs ne postoji bez BiH kako ne kontate ako kreneš negdje nema mirovnog sporazuma i počeo si rat neće bošnjaci dozvoliti da ide prijedor srebrenica višegrad foča a brčko ne damo ako želite zivite imate sve blagodati balkan je dovoljno krvario a vi želite još boli me za kosovo ovo je bosna
Za razliku od Kosova, tzv. RS je nastala na agresiji susjedne države i genocidu nad narodom BiH, etničkom čišćenju, sakaćenju, mučenju i silovanju. Prema tome kao takva ne može postojati kao međunarodni subjekt. Može samo tako nestati ili nestati na način kao što je i nastala, zajedno sa onima koji su je u tome podržavali i učestvovali u tome.
@Saray33 A Kosovo je nastalo dogovorom, aj ne serrriy
“Srbi nemaju što više tražiti u Bosni ukoliko se usvoji i proglasi bosanska nacija, Bosanci. Glavni naš prioritet je po svaku cenu sprečiti službeno priznavanje te bosanske nacije.” (Dobrica Ćosić, SANU, 1989)
Podbuhli masni vlah iz Laktaša.
Kako vam je BiH nametnuta?! Dejtonskim mirovnim sporazumom?! Što ste potpisali mir? Zna se šta je suprotno mirovnom sporazumu, dakle svaka priča o nametnutoj BiH, ti zagledan i slične gluposti, je priča o ratu. Bila je prije 25 godina, biće i za 25 godina. Teška je hipoteka Srebrenice.
Vidis ti mozda razmisljas da RS razmislja isto....a mi mozda razmisljamo da treba RS ukunitu i da trebamo opet biti Republika Bosna i Hercegovina!
Neka Vučič, Vulin. Ivica Dačić i dr. odu u Prištinu nenajavljeni i kada oni hoće. E tada možeš reći da je Kosovo Srbija. Kada na vrbi rodi grozdje. Ne može. Moraju se najaviti diplomatskim putem, pa ako ih puste. Zato je činjenica da je Kosovo nezavisna država Kosovo. Neka priča ko šta hoće.
Pomrijese penzineri roveci po kantama ..... ☝️
I bosnjaci sandzaka se zagledali u bih
Nezavisno kosovo nije prica to je java i stvarnost. A ti ces biti Moj Dodo u cjelovitoj od une do drine i od save do mora Jedinoj BIH
tako puno dobre hrane , kako u BiH, tako i u Srbiji, a ovaj uporno stalno jede hofna, pa ti reci da je dobar!?!?!
Dobro ti znaš da je garant dejtona NATO pa nemaš muda za bilo šta, jedino laprdaš.
..... majmune .....
Vi ste pocinili genocid, Albanci nisu...
Kosovo je vec odavno nezavisno . Majmuneeeee !!!
Mon Dokik sve vise i fizicki licis na Milosevica, a znamo kako je on zavrsio...
Dok postoji dejtonski sporazum postoji i rs. Kad ne bude više postojao onda se ukida i rs a ne BOSNA . Bosna je tu vjekovima i bit će i dalje bilo nekom drago ili ne.