Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslaćemo vam Nikolića.
Koji junaci na ovim forumima, sve tinejdžeri i zreliji muškarci slabijeg libida koji bi nešto, al ne mogu...pa ovako anonimno smiju štošta i reći...al hebaji ga, samo vas je 250 u vrh glave...pomnožimo to sa 10, to je 2.500 budala koji nešto prijete, vrijeđaju...grne rane da se i zarati ne bi se moglo skupit na sve tri strane po 1000 ljudi da se bore...a ovih anonimaca nijednog ne bi bilo... Curiceeee
Bosnjacki narod kao genetski najstariji i najcisci ILIRSKI narod Euro Bijele Rase je rasno ugrozen od strane genetski nerasnih Turskih k.opiladi srba kao i citava Bijela Europa!Bosnjacki Narod i Bijela Rasa nikad zaboravit nece NACRTNA silovanja desetine hiljada Bosnjackih djevojcica radi pokusaja promjene genetske slike Bijele Europe i pokusaja genetskog genocida nad Bijelom Rasom Svijeta!WORLD WIDE WHITE PRIDE-WHITE POWER!!! Prociscenje je doslo-AL.LAH AKBAR
Hahahahaah propisaše b.a.l.i.j.e svoje pismo još samo da skinu ikone sa tavana i skinu paučinu sa njih i niko srećniji od vas,Aj balje selam alejkum i lahku noć vam želim i učite OČE NAŠ:
МИ СМО ГЕНОЦИДАН НАРОД, ПОДРЖАВАМО ГРАДЊУ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ НА ТУЂОЈ ЗЕМЉИ... ГЕНОЦИДНИ СМО И ПРОКЛЕТИ !!!!! ТЕШКО БОГУ С НАМА КАКВИ СМО !!!!
Idejni vođa projekta „Velika Srbija“ rekao je (a ovaj zločinac se i pridržava osnovnih zamisli): „Mi srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga, lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno. Dobrica Ćosić, Deobe „Laž je srpski državni interes“. Dobrica Ćosić „Laž je u samom biću Srbina“. Dobrica Ćosić „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina“. Dobrica Ćosić „Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž“. Dobrica Ćosić „Laž je srpski državni interes“. Dobrica Ćosić (skriveni komentar)
Matora ce svakako da pandrne prije okoncanja postupka.. a nista joj ne bi falilo da udje u Crkvu i pomoli se za svoje SRPSKE PRETKE!
@ОБРАЗ.... ЈЕ.Б.Е.М ТИ БАКУ И МАМУ У ШУПАК ДОК МИ ТВОЈ ТАТА СИСА КИТУ
 @ОБРАЗ.... Ј.Е.Б.Е.М ТИ БАКУ И МАМУ У ШУПАК ДОК МИ ТВОЈ ТАТА СИСА КИТУ
prokleti hohštapleri cekaju da jadna zena umre i tako i tako ce postat de facto zakljucen slucaj
To za ćunu to nešto o tvojoj mami?
FACT: Srbi su bili Turski kmetovi 500 godina. FACT: Turci su srbima pravili djecu 500 godina. FACT: srbi izgledaju kao turci. FACT: Dodik ima 100% Tursku facu. FACT: srbi vole Tursku hranu. FACT: srbi vole Tursku muziku (turbo-folk) FACT: srpkinje vole obrezanu c.u.n.u ... itd itd
Zasavica, Zasavica, bit će opet kasapnica :)
Fata Orlović, kandidat za Nobelovu nagradu za hrabrost i mir.
Ima Srba islamaca jel i njih na vrbe glupane
SRBE NA VRBE , ZIVIO ISLAM ZIVIO ISLAM ZIVIO ISLAM ZIVIO ISLAM ZIVIO ISLAM ZIVIO ISLAM ZIVIO ISLAM ZIVIO ISLAM
To ćemo vjerovati kada odluka bude zaista sprovedena. Ovo govori samo zato što sutra ide u Brisel na sastanak pa da se može pohvaliti kako je legalista. K\'o fol.