Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurni ko i 1992. Sto su vikali kad su nas zamolili da pristremo bijele casafe na prozore da bi pikazali lojalnost. A onda oni fino krenuli ubistva i deportacije 31-5-1992, odma nakon casafa.
u rs nisu sigurni srbi a da budu nesrbi sigurni..
Diplomatic200 hebo te Atif u dupe a ti njeg
Ma nisu ono paravojne formacije bile u Višegradu to su bili mlađani djeda mrazovi na seminaru.
Jebi mater svoju Dodik. Psujem i brukam se Zaboravio si konjino da si javno izjavljivao to muslimani hoce da okupiraju Podrinje i da. odza tj hodza arlauce sa munare. Bacao si po stolu bosansku zastavu. Krmeci nakotu.
U turčina vere nema moj Kavonoze!
@Hogar uskoro će Erdoan doći u BiH pa njemu to reci.
ne seri milokrade matere ti, budi bar toliko dostojanstven i suti, hajde nek pokrivena zena proseta kroz pale
Reče Mile, pa posla ponovo čete da se okupe i koju zapjevaju da se muslimani osjećaju još sigurnijima.
KASNO moj Reis efendija, kasno, blago usudio bih se reći mlohavo.
@profesor šlajdranja usudi se ti i provali se. Pismo je uslijedilo odmah nakon ovih horora. Odgovor Dodika je gniježđen.
joj ovako trebaju i nasi politicari da se prave budale.
Hajde molim vas .... u tvom Dodikistanu nisu sigurni ni srbi pod zemljom a da ne pričamo o bošnjačkim povratnici
E sad zamisli da je u Sarajevu neko napravio sličnu situaciju sa nekim srbinom. Pa ovaj glavonja bi pola svijeta digao na noge.
Koliko se god Dodik nama svido ili ne ,čovjek je u pravu!!!!! Pa sve da je ovaj ovoga napao zbog nacionalnosti takvih slučajeva je bilo desetine poslje rata.i sad osuđivati institucije zbog jedne budale
Vokomire napisa ti se ko u usta ta usmrdjela istocna bosna sa 80 posto bosnjaka pobijena istjerana oko dvijesta hiljda ti naso konjic sa sedam hiljada usmrdjeli srba pobijeni i istjerani problem je tebi i drugim usmrdjelim srbima istina mars u PM.
Kad ovako lazes reisu kako tek onda lazes obicnim ljudima Vepru jedan.Svi smo imali priliku da se uvjerimo prije 2 dana u tu sigurnost ivasa bahatost prdma simbolu i grbu drzave u kojoj zivimo.Sram te bilo!!??