Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU mora prestat poslovat sa firmama povezanim sa SNSD i Dodikom
po hitnom postupku uhapsiti dodika...lakse je sada...nego ga zimus ganjati po ravnoj romaniji na minusima uz eliminacije cetnix jedinica...
I Čović je tajni Ruski igrac Da nije svjet skontao Rusku politiku, pitanje je da li bi se mogli odbraniti od Putinovskog izbornog zakona koji je definitivno vodio BiH ka njenom raspadu. Dobro vidite ko je od Bosnjaka zelio udovoljiti Covicu pa na izborima glasajte i zaokruzite izdajnike. Sada Covic pusta blage izjave da je vazno postici dogovor, nema vise onog busanja i ucjena, ne bude li zakon, blokiramo izbore
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
nije ruski igrac, nego ruska igracka
Ko o cemu, klix i seljadija sa komentara o Dodiku
Samo neutralnost bajo moj, bravo Dodik,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel’ neko vjeruje ovom krkanu?
Rusi bratski narodi? Rusija svjesno ubija svoje ljude, sta bi vama uradili samo da im stanete na zulj. I sa Ukrajinom su bili braca pa ih sravnise sa zemljom. Dosta vise ove agresorske price od ove satorske kabadahije, nije u stanju helikopter odobriti, zelimo prosperitet, mir i blagostanje, ne primitizam i zatucanost!
Jos jednom dokazao da je pogresan covjek na pogresnom mjestu.
Smiješno ovo za sankcije i moram da podržim kako god. Kome još BiH može uvesti sankcije na svijetu? Mi smo tolika sila da bi mogli MOŽDA da uvedemo sankcije sljedećim državama, Nauru, Eritreja, Malavi, Južni Sudan i slično. A pitanje je da li su ove zemlje sređenije i jače od Bosne? Zamisli Bosna, Crna Gora uvode sankcije Rusiji? Daj nemojte nas zajebavati.
Rekao mu ' ...da pojacaju pricu...' 🤣🤣🤣 'bem ti opanak, seljak da napravi drzavu, nikada nije bilo niti ce biti.
Da je Putin osvojio Ukrajinu, prica bi bila druga. Sjetim se Majkicke na pocetku ruske agresije..
On i Ćiriličar Dragan su prorusi.
Duduk je Putkov podrepaš.
Hahaha, misliš mi ne znamo međede kakvi su
Cuj on govori zu ime 2 Mio muslimana da je Rus bratski narod...Koji konj
Počni razmišljati o nepravdi i diskriminaciji prema povratnicima to će sad bit problem NO1
Pomislili i mali da su oni nešto važni u igri velikih
Ako insan sebe stavi u njegove cipele, vjerovatno bi postupio isto kao i on. Koliko god to nama ne išlo u prilog, ali mislim da je ovog puta Dodik u pravu.
Taj isti Putin što ti je to govorio je rek'o da neće biti oružanog napada na Ukrajinu!
kako neutralan kad organizujes podrsku, saljes dopise UN-u preko ruskog ambasadora itd., o kojoj neutralnosti bolan pricas.