Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi se nesto kurce dok smrt ne pokuca na vrata
Ovo ti je najveci rijaliti show na balkanu...Sloba i Kija
Ima li kraja prepucavanju i lozenju, sad već dokazano, primitivnog naroda?! Spomene li iko osim Radoncica nekad elonomiju, stvaranje novih radnih mjesta, bolje zdravstvo, školstvo, penzije i sl? Jeblo vas vise postrojavanje i uniforme.
Hm Banja Luka to je bosansko !!!🤫
Željko tzv " ne znam Senade" Komšić
Levat sa ovim svojim papanskim forama loži svoje glasacko tijelo! I kad skontaš kroz ove fore ko je to glasacko tijelo, tip ih ubijedio da su država i da su samo tako kao oni sigurni! I onda vidis raseljeni narod po svijetu, koji zivi sa svima radi normalno na zapadu zivi sa Albancima u istim zgradama! A on srbuje! Sa pricom da ce doci vrijeme za odcjepljenje! Pa jadni nebili, kolika bi vam granica bila sa federacijom, jedino zanimanje bi vam bilo granicna služba!
Dokle je doslo da jedan genocidas blamira zlatnog ljiljana .
Zavrsio bi ko onaj iz Katalonije ajde pokreni mi jedva cekamo da te zatvorimo u celiju 😀
Covica pozovi,on ce sigurno biti odusevljen sa cetnickim uniformama
prošli referendumi, prošle zastave, prošlo sudstvo, prošlo rezervni sastav na redu je druga bajka oružane snage i tako mile baca šuplju već 20 godina
Tako je Mile i ponesi i jedan Ronhill da se podsjeti fukara
Ma pusti bolan vojsku. Vrati ti milijarde što si opljačkao od naroda u RS-u.
Nek' Komšo ide u BL, Mile nek' otvara autoputeve bo Srbiji, a ti fukaro, SRPSKA, HRVATSKA i BOŠNJAČKA kofere i preko grane.
Ne treba se spuštati na nivo ovog primitivnog polučovjeka iz Laktaša.Treba preći u diplomatsku ofanzivu,jer je i svijetu njega preko glave.
https://en.wikipedia.org/wiki/Si_vis_pacem,_para_bellum "If you want peace, prepare for war" Uvijek bit spreman na najgore i bit ce svima mirno :)
Iduca godina je izborna godina, tako da ce ovakve teme prevladavati.
Do godine rudonja? Ti ćeš biti ili u zatvoru ili ćeš negdje u Rusiji da trošiš milione.....
Ja mislim da ovi srbi na sastancima samo kazu : "Eh kako cemo ih sad isprovocirati."