Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa reko si da ne priznajes sud kako ces se odazvat bolan hahahahah
Odazvati će se jer su ga Ameri štitili i čuvali od kad su ga instalirali. Tako da ovo sve može biti samo JEDNA VELIKA PREDSTAVA ZA JAVNOST!
Najgora atrofija poretka je kada od naroda odmetnuta politicka marva podcjenjuje i klevece pravosuđe, to rade sva tri nacionalna tabora! Narod mora znati da je kriv sto omogucava politicko bivstvo ove politicke marve. Narod daje moc. Narod ih ne zeli smijeniti. Narod ce zato trpiti posljedice. Oni su bogati, njihova djeca su stambeno rijesena. Dijetu prosjecnog gradjanina ce trebati 20 do 30 godina da isplati stambeni kredit,pod uslovom da bude zdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
de ti pomozi njemačkoj da izađe iz krize
milaneee kmeee kmeee!
Mile ti si fakat izgubljen u prostoru Neznas jadan jal si poso,jal si doso Tebe fakat treba u Lazu Lazarevica i to pod hitno Mozda i tebe Vulin pozove da das izjavu
Nešto se umirioovaj divlji vrpar
Ne treba se radovati dok ne bude iza resetaka.
Za tebe je samo Goli otok !!! I da vratiš narodu sve ono što si pokrao
Baja posto baba vanga sve zna ko kad piski kenja!?
Optuznica je pisana uz pomoc zakona i pravde .
Odlazi voz...odlazi svjet u panici...kako je njima u vaginu tako je nama na stanici
Nešto mi je poprilično kultura u ovim izjavama, zna on puno više lajat. Da nije malo strah?
hahaha, ovo nacionalna bolest kod ovih srpskih nacionalista, ovo da se uprno govori o " zaverama celog sveta, amerikanaca , nemaca i ostalih protiv " poštenih i slobodarskih Srba....krelac zaboravlja da samo zahvaljujući toj Americi i Njemačkoj i njihovom "STOP!" 1995. i postoji ovo što se zove eRS
Ovakvo tuzilastvo i pravosudje da doticnog po zakonu i pravedno, prvo uhapsi, procesuira, optuzi i smjesti gdje mu je mjesto je - naucna fantastika.
Kraj se blizi Glavonja
Dodik,Bakir i td. da ne nabrajam igraju godinama na istu kartu raspalis da neko mrzi srbe,bosnjake, hrvate raspalis nacionalnu raspravu a sa strane pare u dzepove. Ja reda radi ulazim na klix jednom u par dana i svaki dan iste vesti a ekonomije, investicija, poslovnih poduhvata nema. Crna hronika, nacionalna prepucavanja, po neki sportski rezultat u manje gledanim sportovima gde nema para koje treba pokrasti i ovih par nasih pavijana. Imam osecaj da nas neko debelo z*** kao drustvo.
Zasto, ako vec ne priznajes pravosudne institucije BiH?
E moj Mile se sprema da ide u rat sa sudijama i tuziocima jer je on posten covjek, nije nacionalista kao tuzilac, jer su u sudu nacionalisti a on jadan posten i nevin ni kriv ni duzan mora da brani Srpski narod jer je ovo optuznica protiv Srpskog naroda a ne njega, i kaze da ce nestati Srba u BiH. Hajde covjece ne budali, sljive i jabuke su rodile i rakija ce da se izvozi u Ameriku, a dobit ces i ostetu za stetu nanesenu vocnjaku od 250 hiljada maraka. Sta fali ako malo budes u buhari