Komentari (496)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A po tvom Dodiče treba da se pravi srpska drzava Republika Srpska,lud li si i ti.
@Separatista al u qurtzu..
@Separatista RS na qurcu nikada država nećete glupane biti jersbe sto hoćete ostvariti moratr pitati nas u Sarajevu
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Izvinjavam se ali mogu li ja nesto reci: to je najgluplje sto je ikada iko rekao. Ja sam Bosanski hrvat, zivio sam u BiH 15 godina. Odrastao sam sa muslimanima, najbolji prijatelj mi je musliman i bio sam jedini ne-musliman u odjeljenju tokom skolovanja. Kakav je to retardirani idiotizam, da najnormalniji muslimani svijeta, rodeni evropski muslimani u BiH, zele da stvore islamsku drzavu. Bosnjaci Muslimani su vecina?? ja i?? neka su
@oroboros ja sam Srbin koji je živio sa Hrvatima .Sve je super bilo dok se nisu povampirili i odjednom jedva glavu spasili zato ne seri.Vi hrvati niste ni svjesni koliko ste najebali u Bosni.Vi nestajete u BIH bez borbe .Tako da niste ni zanimljivi.Par godina i nema vise tročlano predsjednistvo ..
@the đematlija Sta mislis kakav je bio Iran i afganistan?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pomiri se sa sudbinom da zivis u zemlji sa muslimanskom vecinom i sta sad.treba da nas pobijete ili da se pobijemo sami da nas ne bude vise,ne razumijem sta je rjesenje ?
IMA LI U OVOJ DRŽAVI PAMETNOG ČOVJEKA ILI JE SVE SKRENULO SA KOLOSJEKA?! SRAMOTA ME GDJE I S KIM ŽIVIM. :'(
Puko si ko kokica,do dick.
de ti nama zapjevaj jednu sta kosta da kosta ;D
Ma ne smiju oni prnut,a ni ti isto
SRBIJA IMA NAJVECU DIJASPORU U BIH CAK 30%
Ni Srpska, ni Katolička,ni Islamska,ni Hrvatska, ni Pravoslavna, ni Hrvatska, ni Turska to je bar historija pokazala Bosna Bosancima Hercegovina Hercegovcima kako god da se zvali...Ne volim naslijeđe Alijino al ova mu je na mjestu : "Bosnom nikad niko nije uspio da vlada, uvijek mu se to samo činilo." Nadam se da se i ovima sada samo pričinjava uključujući i njegovog sina..
ko tebe šta pita, bošnjaci se kote, demografija pravi državu, čim dođe na 60%, znaš li da je gotovo, postaju Bošnajci haman apsolutna većina...do 2020. očekujte referendum, koji će ako bude potrebn biti i lažiran. Ovo je pitanje žviota i smrti za Srbe.
Osveta je najbolja kada se servira vrela https://youtu.be/_DvR3Tqi-0U
Dodik niša ne prijeti, realno zbori, samo uzima očitu velikomuslimansku politiku izetbegovića jr. i vazala mu... koji očito u vjerskom zanosu, drogirani islamom a podržani amerikancima, bi kalifat-usa bazu u bih... nešto slično kao albanija, bugarska, rumunija...
nek ste vi srpsku napravili, na genocidu naravno, puskom.. a ovi ce svoju napravit vasim olovkama...
odjebite vise bosnjaci,da znate da ce poslije dodika doci i drugi dodik,sa istom pricom i istinom koju ne vidite
ma dodik lupeta nako, necu ovo necu ono.... ali hocu po svom, kakva ba islamska drzava, eto on treba amerima, rusima,evropljanima... govoriti sta se desava u BiH, pa bolje oni od nas samih znaju o nama i mentalitetu i politickim teznjama i svim desavanjima od raspada YU do danas. ta lupetanja drzava rs, ovoono..., republicko ovoono... nemoguca BiH.... blablabla.... moze samo i lupetati unutar rs-a, niko to drugi i ne slusa osim jadnih srba koji su sve siromasniji i gladniji....
Ovo je nastavak instrukcija iz beograda,na ovakav nacin se ne grade dobrosusjedski odnosi,nadam se da ce neko adekvatno i diplomatski odgovoriti na rijeci glavnog baje...
Daj ti " Baja" računicu svome narodu i reci im đe su pare? Ko je opljačkao srbe u BiH? koliko si težak u milijardama? Ne zahebavaj sopstne narod petljancijama i lažima. BiH neće nikada biti Islamska država, a Pravoslavna iili Katolička ni tada! Bih će biti država poštenog naroda, a za takve kao ti novi zatvor je već spreman!
Rs je genocidna tvorevina
A EU fašistička tvorevina. Čisto da se zna.