Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KURVA NIJE NIKAD REKLA DAJE KURVA A TI KOPILE ZLOCINACKO NISI NISTA BOLJI OD KURVI I ZLOCINACA CETNICKI.TEGBIR.
Da mi je marka za svaki put kad je ovaj čojk nešto slago...
Nisi zvao,sami su ti dolazili na noge
Ja mislim da mu ni sticenici sa Sokolca(duzno postovanje prema njima)povjerovali vise nebi
Ma jok, tuzliastvo u RS a i u FBiH je nazavisno, nezavisnije od svicarskog. A mozda je istinu rekao. Ne zove on njih, zovu oni njega da pitaju sta ce i kako ce.
krme
Pitala učiteljica malog Fočaka "Imaš sedam jabuka , meni daš dvije , koliko ti ostane ?" "Pa sedam "
Pita Svabo na granici Muju Koja si nacionalnost? Bosnjak, kaze ponosno Mujo. Svabo pita, a dje ti Bosnjaci zive? Mujo kaze, kako ba, pa u BiH.. Svabo kaze ajde ne zahebavaj se samnom u tom Golfu 2.. Bosnjaci ne postoje! Prebicute Mujo! Koje si nacionalnosti? Paaa, Bosnjak kaze Mujo. I Svabo ga prebije na mrtvo!
Pa naravno da nisi. Zato jer si uvijek bio sa druge strane.....
Pa naravno da nisi. Zato jer si uvijek bio sa druge strane.....
ti si genocidaš a prvenstveno politicar, aa genoocidašima i politicarima ne treba vjerovati.
Ebao kevu postenu :)
😭😭18,7%😭😭
Ma neka vi imate 46% , ko ga jebe, a što ste gladni, jadni, dekintirani, bez posla, bez demokracije, tiranin vas jjebe u glavu.... Ma samo nek je srpsko....I to će vas koštati da ćete ovaj jedan život što imate u bijedi provesti...Ćestitam na pameti...