Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jasta, udri ti o ugrozenosti. primitivni narod svakako pusi takve nebuloze! ma fuuuuj...
mile ronhil
mora braniti srpske kadrove. tako raste u ocima ovaca iz svog tora.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kako jadan izgovor
pa ja ne vjerujem sta prica vise ronhilas ovaj
Da li Milorad smatra, da ukoliko proglasi otcjepljenje i ukoliko ga samo Rusija prihvati da će mu to biti dovoljno i da će to proći bez rata? Da li je svjestan da će se Bošnjacima i njihovoj podršci uz EU i SAD pridružiti i ostale muslimanske zemlje? Mislim da Milorad Dodik potcjenjuje Bošnjake muslimane misleći da ovo može proći bez rata i misleći da nisu dovoljno hrabri i spremni vojno reagovati ukoliko do toga dođe.
NNNEEE SSSEEEEEERRRRIIII !!!! UVIJEK ISTA ŠUPLJA PRIČA !
Genocidna Tvorevina na izdanku dok uzdise zadnje uzdahe. Milorad Dodik ostao bez Kolumbiskog Kokaina, trenutno šmrce smece.
Nestalo Kolumbiskog Kokaina, Dodik šmrce trenutno smece.
Eto danas Samra piše da se suprotne stvari dešavaju. Kad već priča o kadrovima, nek neko ode u Banjaluku u opštinu i pronađe jednu pločicu sa muslimanskim imenom na vratima, ima 100 maraka od mene.
Moj duduce pa tebi obraz bas dzon pravi!!! Dosao u Sarajevo da nesto uradi??? Da jeste dosao da radi za snsd sa Tadickom (hdz) da skupa ruse drzavu i rade po vasim nalozima smetljaru glavati otac te hebo laktaski...poserem ti se po sred usta ko u halu
AUUU PA JELI DODO ON TE ZNACI STITI. DAD CES TI BRZO ODGOVARATI ZA PAVLOVIC BANKU. I PRDEKANA
Sarajevo ti svu familiji po redu. Jade jedan kako bi ti tu njušku završno da nikad više Sarajevo ne spomenem debilu jedan.
Dodik u ovome Tegeltiji ima zastitnika.Da je neko ispravan na ovom mjestu, Didik bi odavno bio u zatvoru.
U kakvoj mi vukojebini živimo nismo ni svjesni.
a šta ćeš mile.to tvoje tele prije završi nego li poče na tom mjestu.pa bolan kako te više nije sramota.ima li iko da valja u tvom okruženju. gdje li ih samo nađeš.
Mile aj ne seri
tačno su srpski lopovi jako ugroženi sreća pa imaju dodu pa ih vadi ko vruče kestene iz vatre
Vuk vuka brani...
Dodiku o sebi se zabavi 👍