Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polahko dodo treba sutra u federaciju na posao
Sta ce stotine zaposlenih iz Istocnog sarajeva onda,trebace pasos pokazivati kad budu dolazili u Šeher na posao haha
Bravo Milorade, Hrvatino nasa. Reci islamiziranim Srbima cinbenice da se oni nis ne pitaju. Ako Amerika odluci da se ova vjestacka tvorevina podijeli, podijelit ce se. A njih nitko nece nis pitat. Jedino mogucno rijesenje je Herceg Bosna Hrvatskoj, RS Srbiji i muslimanski dio obitelji Izetbegovic.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
selam "patriotama" i "ratnicima" iz Luksemburga, Njemacke, Austrije, Svedske... bujrum vratite se u BiH pa ratujte, mi sto smo pojeli govno 92-e sigurno necemo vise, malo cemo zamijeniti polozaje, sada ce nasa djeca van ove vukojebine a vi svojoj dajte puske u ruke, online "heroji".... kome je do rata u kuci mu bio akobogda
Svaka ti dala!
Kad pomislim koliko će snaša sa Pala i Istočnog sela ostati bez posla i morati jaja i sir prodavati po Sarajevu duša me zaboli a tako su se fino namirili. Kontaju oni i dalje raditi gdje rade a mirno se razilaziti. Malo morgen.
Dobili ste nagradu za genocid - genocidni entitet! Koliko mislite dobiti nagrada za pocinjene zlocine?!?
pasos je spreman
Mozes mirno samo kuglu u čelo dobit ako hoce razlaz xD mi smo pupcanom vrpcom vezani heheheh
Dase uvjek bla bla a nista 😂😂
Briga njega sutra i da se zaratuje on i njegova porodica ce biti na sigurnom, dok ostali ce biti ratni vojni invalidi i od drzave ce imati 320km.
Nema rata, čitava BiH ide pod Srpski svet hehe
Te priče i nazivi šumska otiđite pa vidite niko nikoga ne dira ne vrijeđa Banjaluka uređena prirodne ljepote kao i u BN Doboju ljudi gostoprimljivi bolje i sigurnije se osjećam nego u SA ja iz Tuzle redovno idem RS
Zašto se ne bi išlo na miran razlaz,isto kao kada neko prisiljava ženu ili obrnuto da živi e u braku nazor . niti ima ljubavi niti funkcionalnosti Republika Srbska je uređena nema toliko administracije i sve je na jednom.Mjestu .
Zašto Bošnjaci toliko vole Srbe pa im ne daju da idu sa svojim malim entitetom. Prava bezuslovna ljubav 💕
nema mile mirnog razlaza to znaju i DJECA IZ PRETŠKOLSKOG obrazovanja
NE DIPR VISE BGT.PROBAJTE ODVOJITI I VIDJET CETE KAKO JE TPLO KAD OPET BOSNJAK UZME PUSKU DA BRANI.OVAJ PUT CETE BITI GOSTI KOD VUCICA AL ZAUVJEK.NE SHERI I SUTI KONJU GLAVATI
Sta da brani, Banjaluku od Srba?
Što se mora , mora se ....
Nek ti tata ratuje 14 god.kočiš Bosnu i Hercegovinu
Ma čim spojimo Sandžak sa BIH možete razmišljati o mirnom razlazu❤