Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A neda vam u srbiju hehehe
I vazna poruka takodje od srbije, to da joj se osim za rs *ebe za ostali dio bosne i hercegovine. al to nije nista novo niti to ko ocekuje od srbije, narocito kad ima i svojih problema.
Uvjek je sadaka bila potrebna sirotinji
Kad već o Srbima u RS ne brinu izabrani predstavnici, neko se mora pobrinuti. Moj Mile, na šta ste spali...
@a3tec Bilmeze, ti si garant SDA glasac. A zar to mislis da iko od ovih nasih sivonja brine o nama ovdje u Federaciji ? Na sta si ti kao covjek pao kad se rugas komsijnom ruglu, a isto ruglo i kod nas ispred nosa ? Stara poslovica kaze - sjedi ruglo nasred puta pa se svakom ruga, a njemu se cijeli dunjaluk/svijet smije. Bog vam pamet dao, pa progledali jednom i vi. U suprotnom, zauvjek cete biti SDA ovce.
Mile,moze sta na crno, vazno je da ti on pomaze, ebo tu on sve tvoje , sve dok ne odapnes ima da ti pomazu!!
Seli tamo krmak jedan ....dabogda zagrizo virus
Kad se ne mogu brinut sami o sebi
@gooUser1574603143 A mi kao mozemo, je li ?
Hajde ba Dodik znamo mi kome se treba zahvaliti Vaše Veličanstvo Kralju Srbije Vučić-u hvala vam puno i od nas sviju i naravno pokloni se i poljubi ruku a da ne gledaš Kralju u oči...
Vučić "brine" a Držva BiH i EU, NATO,...snabdijevaju j finansiraju.
Vazda neka patetika s njima, a izmuzlo sve sto je moglo iz ovog bh. entiteta, i nakacilo se na sisu komsijske drzave... Svaka cast na snalazljivosti :)
@Dado90 A mi kao nismo pateticni, sve nam je med i mlijeko ? Nas nisu izmuzli SDA paraziti na celu sa dinastijom Izetbegovic ? Zar ne priimjecujes da se ni Erdogan nije zahmetio puno da nam pomogne, onaj isti sto je govorio na sav glas da mu je Alija ostavio Bosnu u amanet ? E, bijedo jedna, samo se ti rugaj i gledaj sta nam komsiluk radi, tako te je debilna SDA i trenirala. Nije ni cudo sto nam je sve otislo u herlac.
Poruka BiH je da se hebete obojica...
Poslo bi malo sutra da nije Kine i UAE
Kada li ce vesti o Republici Srpskoj biti u kategoriji Regija hahahah
Idi zahvali se onom jadu eno ga umire. A i ti gdje si tu si.
To sto je kamion prazan, sto ima kineske rukavice ti je pomoc! E bas ti je bratska pomoc. Bolje nisi ni zasluzio
Ko zna sta su ovi poslali da nije oruzije znamo dobroo taj nebeski narod
Žao mi onog Šeranića što se toliko muči, a nema plate....