Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da budemo neutralni pored komšija koje se nisu libili izvršiti genocid i najstrašnije zločine u historiji može tražiti samo onaj ko nije uspio u namjeri da zatre jedan narod i jednu državu!Očito da ne smiju ništa dok smo naoružani pa traže da opet budemo bez ičega kao i 1992.Neće moći šuplja proći!!!
ko cmizdri idiote?boli istina a?čim neko ima praćku u džepu vi ste za demilitarizaciju a kurčite se po vojnim paradama drugih država, e to je kmečanje u prazno😂😂
...Ratkov periguzač eno ti se Sratko sasro,idi peri mu guzicu stoko fašistička .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nikad vise ,goloruk narod bosanski nece cekati katile,zaboravi to....ti bi da naoruzas koje kakvu rezervnu policiju,e nece moci.
Samo nek se zna da ne postoji Muslimanska kuća u BiH da nema oružija. Što lakog što teškog.
Dodik treba da zna da već nekoliko dana NATO izvodi vježbe u Hrvatskoj gdje imaju ućešće 15 zemalja ćlanica NATO pakta medju kojima ućestvuju i oružane snage BIH i Kosova.De facto BIH i Kosovo su u NATO paktu jer je NATO tu već stacioniran sa svojim snagama.
Servi su bili vojno neutralni i kada su činili genocidne pomoću tehnike JNA, i to protiv ne naoružanog naroda,Baja želi zlo
Dajte drinskoj diviziji VRS da cuva mir i da garantuje neutralnost, mislim da bi bili na visini zadatka
Hahaha...on meni nema Bosne i Hercegovine... Ti misliš da ona neide, al' sagni se hajvanu pogledaj, ide. Ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Ukrina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Neretva, ide Bistrica, ide Trebisnjica, ide Krivaja, ide Spreča. Svi oni i one idu, a ti đećeš, nemaš kud.
Na njegovu demilitarizaciju treba odogovoriti i otivoriti jos novih 10 fabrika namjenske industrije, nabaviti jos 200 tenkova dobre tehnike za skidanje susjede usrane avijacije od 5 migova starih 40 godina i nista vise...
Bosna da se demilitarizuje a Srbija uvela ili ce uvesti redovno sluzenje vojnog roka. Nekada su te vase prolazile ali to je davna proslost. Bravo Komsicu.
Dzaferovicu SRAM TE BILO...jeli to ne smijes ni ti podnijeti krivicnu prijavu Baka neda da mu sikiras pajdasa Duduka!
Spucace mu Zeljko 2-3 virtualne pleske argumentima , seljacini koji je umislio da je nesto bitan , pametan , a u biti je mali pajac sa puno kila.
drStipe a da vi ste ono clanica NATOA I EU hahahahahahahah. Joj kad seljak izadje iz opanaka i stane pricat o EU i NATO
Iza je zvanicni Beograd i Rusija, Dodo je samo poltron i pijun
Reko si ti Zeljki sta imas jos prije dva dna.....zato i nosas tu sljivu na sljepocnici....Jel bilo glavom?? Nema ovdje zaje+vanja Molorade, ovo je glavni grad, tu smo mi Baje.....
Ko o cemu dodo kuravaaa o postenju!!!
Prvo ćeš ti popušiti od Komšića,pa onda od ostalih.
Tako su na prevaru i početkom 2000-tih pokupili oružje TO od naroda .Iako ono nije bilo značajno po tehnici i količini spram JNA armade ipak lakše je bilo sa golorukim narodom .