Komentari (345)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da, po tebi bi Bosnjaci trebali samo da peku pitu i baklave. Osvijesti se gos'n Dodik. Nije ni JNA imala legitimitet ni u R Hrvatskoj ni u R BiH u devedestim, pa je ipak djelovala. Samo se ti tjesi...Sve sto kontrolises ovaj put je ta policija tzv. RS. Bez artiljerije. Upitaj se ko nju kontrolise u OS BiH...
Tješi se ti Mile da nema ništa.Pokušaj odvojit RS pa ćeš vidjet 200 hiljada naoružanih Bošnjaka do zuba.Nisu Mile 90 te pa da goloruk narod trpate u masovne grobnice, naučili smo nešto.
Lik ne otvara usta kad prica, izgleda da ima socijalne zube....precednik mile
Kupi vola i hodaj po koridama, to je za tebe. Imas i zmaja od Sipova da ti drustvo pravi, tu ste negdje vas dvojica
Nabijem te na k...c
Srbi i Hrvati nikako da shvate da mi nemamo rezervnu domovinu, i to je najveci motiv sto imamo.
Kako god, Bosnjaci su u svakom slucaju u puno boljem pilozaju nego sto su bili pocetkom 90-tih, sto se za srBske sluge, vlahadiju, ne bi moglo reci....
To nije glava normalnog covjeka, to je glavusa medjeda iz suma oko Laktasa.
Kakve poruke treba da šalje Izetbegović kad se svaki dan sa druge strane šalju poruke o otcjepljenju, a ljudi 20 godina piju vodu koja se cijedi iz masovne grobnice sa 600 Bošnjaka, i u takvom su mentalnom stanju da šute. Da je bilo haubica na svakoj strani kad je počeo zadnji rat, ne bi nikad ni počeo. Slabost plijena ćosavih rogova, koji hramlje, rađa nedostatak straha i od šugave lisice pravi krvoločnog vuka.
Usro si se ti od straha u gace jbm te usta zvaljava . Ono sto je Bakir reko to zna i misli sve i jedan Bosnjak.
Napad je najbolja odbrana, tako da on napada Bošnjake da u FBiH su ugroženi Srbi, što nije istina,ali je istina da su u RS svi ugroženi i Srbi i Bošnjaci i Hrvati.
Napad je najbolja odbrana, tako da on napada Bošnjake da u FBiH su ugroženi Srbi, što nije istina,ali je istina da su u RS svi ugroženi i Srbi i Bošnjaci i Hrvati.
Ni stvar u ozbiljnosti prijetnji otcjepljenjem, već u tome koliko će budala u to povjerovati. Tako da proizvodnja haubica makar virtualno pretstavlja ravnotežu u mozgu slaboumnog jer uz onu "mogli bi se mi otcijepiti" sada stoji i ona "mogli bi oni proizvesti haubice". A guzica objektivno razmišlja i neće sebi belaja.
Podržavam sve ratnohuškačke izjave Bakira Izetbegovića, Fahrudina Radončića, Sefera Halilovića, Peđe Kojovića, Željka Komšića, Dine Konakovića, Adema Zolje, Zlatka Lagumdžije, reisa Cerića, muftije Zukorlića, nane Fate Orlović (niko je više ne spominje), itd. bošnjaka, a naročito podržavam Dževada Galijaševića i njegovo strašenje bošnjacima, vehabijama, airsoftašima, balerinama, itd.
Zacepi neotesani magarac
Nisu ni srbi trazili odluku Predsjednisva SFRJ kad su pokrali svo oruzje JNA...Nema vise JNA, vepre.... Laprdas u prazno.
Stani malo... Dodik se žali da je neko umjesto njega slao ratnohuškačke poruke, a bez da ga je pitao smije li?!?!?! Hahahahhaahhahahahahahahahahahahahahhahahahahaahh Pa ovo nema ni u Crnoj Guji hahahahahha