Komentari (411)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozim često po RS-u, mada mi nije drago - po pola sata, nekad duže, ne sretnem drugo auto. Sablasna pustinja, porušene kuće, sve zaraslo u korov. Samo pored pored puta povremeno vidiš republičkosrpsku sirotinju sa jednim zubom u glavi kako prodaje šumske plodove. Nekad se zaustavim i udijelim onako koju marku, ne bih im uzeo ni orah iz prljavih ruku, kamoli jagode. Uvijek razmišljam, je li voće ubrano sa primarne, sekundarne ili tercijarne grobnice?
@Roofeerahihihi to ti bio u srednjoj bosni u federaciji
@Roofeerahihihi to ti bio u srednjoj bosni u federaciji
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pobjeze ti mladost iz RS-a crni Milorade. Odose svi oni kojima ti ne mozes pokloniti vocnjak od par miliona kao sto si svom sinu. Nece niko da mu djeca ratuju za lopove kao sto si ti. Saljes batinase na novinare.
unjega je mater znala da se on drogira.
Gicavi, najmanje 100.000 ljudi je poginulo prije četvrt stoljeća između ostalog upravo zbog te vaše zablude da će Srbija da odlučuje gdje će biti granice BiH.
covjek bukvalni radi protiv drzave i hos uvijek slobodno hoda ??????????
Ovo je kao da, ja kao podstanar, odlucujem kako ce se gazda kuce odnositi sa komsijom... Ovo je stvarno nide veze, jos samo kad vas srbija zvanicno odje.be, nezvanicno su vas odavno odjebali, za njih ste glupi bosanci, a ne srbi kako bi vi htjeli da budete....
Ma Srbija ga moze samo dudlati, a i ti zajedno sa njom.
Malo je ovakvih realista u bh politici
KLIX moze li bez ovog Baje, cemu svrha davati mu prostor, bezze pravo.
klikovi = reklame = novac
Smlatino usmrdjela toliko iza sebe imaš kriminala i żeliš ga premazivati ovim nebulozama mada čega si svjestan i sam. Time damo źeliš dobiti na vremenu i pomjeranju vremena za hapšenje
:):):) yebote,..ovaj Dodik je genije:):) Lik prodje i samo ono nonsalantno u prolazu baci kosku ovoj poturcenoj nejaci,...oni se satrase od lajanja hahahahahahahh..... i cim malo utihnu da dodju do daha,....Dodo opet koskicu,..a onda za njim AVAVAVAVAVAV....:):):)
kako je onda kost zavrsila u tvojim poganim ustima?:)))))
Rodjo leba salji pokrepasmo pored srbije ....☝️
e moj Dodo ta "formalna stvar" je glavna. Bez toga si samo priča u kafani
Hahaa budale! Pa ako sporazum potpisujju dvije ugovorne strane u ovom slucaju drzave Bosna i Hercegovina i Srbija bez saglasnosti obje nema sporazuma o granici. Eto se pitaju obe glupi dodo, sta lupetas gluposti
Ptica dodo se opet drogira
E jes' medzed!
Dodo smanji na 10. Umori čovjek