Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je toliki čovjek, zašto gosn Dodik ne dođe u Sarajevo i ne položi vijenac na spomen poginuloj djeci Sarajeva u Velikom parku.Totalno ne politična stvar, čisto odavanje ljudske sućuti za smrt djece koju su pobili srpski borci uglavnom sa snajperima i minobacačkim projektilima. Ne treba nikakav veliki govor, nema veze sa tim kakvi su odnosi njega i Baketa, čisto ljudski da klecne i savije glavu pred tim spomenikom.Ljudski, ako je čovjek i kao šef jednog BiH entiteta.
@interpretator Moze li ovako, ko god je ubijao civile, rusio tudje bogomolje, i kome god je bio cilj istrebljenje drugog naroda.. SJEME MU SE ZATRLO...nemoj reci ni da se s ovom kletvom ne slazes.. ?!
Dolazite svake godine, bujrum i ove godine. Ah da, niko vas nije napao do sad, nije kamenovao starce, nije zapalio autobuse, kao što su četnici u BLuci onomad, ubili nemoćnog djeda. Jednostavno vam se ne isplati više, jel tako? Nikako da nas isprovocirate, niko da vas napadne, jednostavno nemate recept kako da okrenete priču. Šta ćeš bezveze dolaziti kad ne dobijaš političke rezultate koje bi htio?
Naravno da se milokradu i njegovoj bulumenti ne isplati. Nije više politički profitabilno! A i stav Raje iz Sarajeva je ignorantski - pa je bruka daleko veća po Milokrada. Nema sa kim da se svadi! Uostalom presude u Hagu najviše govore.
počeli smo pripreme pred izbore. To Dodi 😎
Srbi... UNIVERZITET i fakullteti ISTOCNO Sarajevo postoji od 1882. godine (HAHAHAHAHAHA) JELEN PIVO postoji 260 godina (HAHAHAHAHA) ... vi srbi, jel vi zivite u nekoj drugoj dimenziji nama historijski nepoznatoj ili stesamo imbecilna stoka; slijepa, gluha i glupa.
I radio rs 70 godina hahahahahahahah
Mi svrbi smo najveca stoka na planeti zemlji a i dalje od nje, zato nam nemojte da zmerate jer 500 godina Turskog karanja je proizvelo degenske gene koje mi danas imamo u sebi, hvala vam na razumevanju...
ma sta nas briga balkanac zivi od historije prvi maj bio evo i prolazi jelo se pilo se sutra laganini sjest kuci daljinski u ruke i pratit sta su rekli srbi hrvati bosnjaci ko je kome metno al neka nama njih sta bi ja da njih nema bio bi sit imao bi posao razmisljao bi o porodici o kupovini stana itd a ovako razmisljam kako samo ustat gledat tv ☺
... jer ne žele da srpski narod bude dodatno ponižen – ustvrdio je danas entitetski predsjednik Milorad Dodik. Kada si već kod poniženja, Srbe u Bosni niko nije više ponizio sem, Karadžića i Milokrada Dodika. Ova izjava je dno dna " lidera" Milokrada!
dodiče, pa ti si se obogatio na tim žrtvama a i dalje to činiš, na vlasti si, a ništa drugo ne radiš nego samo beskorisno komentarišeš šta je bilo prije, još samo reci da ti je žao tih ljudi... koji ste vi političari prefriganci i ništarije.
bosnjak ne priznaje svoje zlocine
@OskarDavicholo Isto kao ni jevreji sto ne priznaju zlocin nad njemcima u Ausviz-u
POŽELJNO JE DA BUDU PRISUTNI LOKALNA POLICIJA, HITNA, VATROGASCI I SIPA: Paljenje svijeća i šovinističko-psihopatski ispadi su kombinacija povezana sa piromanijom od koje bi mogli stradati obični stanovnici Istočnog Sarajeva, uključujući i moguće stradanje djece.
Jel to stvarno Aleksandra Pandurević ove godine neće izbaciti nogu i prošpartati kao manekenka dobrovoljačkom? Tužan sam. :( Dođi molim te, prošetaj te zgodne nogice. Prva noga BH parlamenta.
@interpretator Da ti interpetiram kako bi stari ljudi rekli: " poseru ti se Bošnjaci u usta ". I sretan ti 1. MAJ :)
@interpretator , za to u vezi pljeskavica i ostalog si djelimicno u pravu , ali nije generalno tako . A sto se tice ovih par majmuna sto naivno dadose svoje zivote , u Dobrovoljackoj , za srpstvo , njih ne treba zaliti , kamo srece da ih je bilo mnogo vise , i da svi budu zgazeni k'o zohari .
PRIKAŽI ODGOVORE (48)
sta ce im posta kad ih nema
genocidna gamad se okanila ovog cirkusa samo zbog toga što znaju da neće biti napadnuti!
@DrinaArgonaut genocid, kojim se ponosite je vaše najveće civilizacijsko dostgnuće! vi genocidna gamad niste najhrabriji narod što se nikog ne bojite, već što se ničeg ne stidite!
Tako je. Dakle Dodo treba da odaje pocast svim Bosancima i Hercegovcima, a gradjani Srbije svim svonim gradjanima. Dodo je Bosanac Krajisnik, Srbijanci su preko Drine bez obzira kako im je ime
ma ne moze biti vise ponizen od onog sto mu ti sad radis.....popljackao si ga, zatvorio u svoj tor i sisas ga redovno, oduzeo mu pravo na razum i pravo na glas, glasaju za tebe kao hipnotisani, svaki dan im sve gore i gore a to ne vide......