Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora se.postovati kad je nesto u tvoju korist,a kad je protiv onda ne ahahaha
Zar ne rade i bosnjaci tako sa Smitovim odlukama? :D
U Bosni treba uvesti zakon pračovjeka, toljage, motke, kamen, pa ko bude jaci u pravu je
Kad će baraž? Kratko i slatko
Konakovicev idol. Isti su bahati, lazu, kriminalci, laprdaju, vrijedjaju, pomocu stranaca dosli na vlast sa nebitnim rezultatom na izborima itd. Jedino sto je ovaj mladji izdajnik.
Konakovicev idol. Isti su bahati, lazu, kriminalci, laprdaju, vrijedjaju, itd. Jedino sto je ovaj mladji izdajnik.
Kradljivac ne laprdaj!
ne sikiram se ja za Dodika on se nagne kako vjetar puse, ako Rusija sa Putinom potone,a izgleda da hoce,bice nas Dodo Bosanac i prijatelj zapada veci od svih,nije mu prvi put da okrene politiku za 360°
Neka slavi i provocira , pravi parade na par kilometara od Sarajeva , sve je to Alija u Dejtonu priznao i omogućio mu.
Seoska lola i kabadahija , ne poštuje ni sud ni tužilaštvo , vrijeđa i ponižava koga stigne!!
Molim precjednika da javi hocel biti banaka u RS da mozemo penzije dizat? Bankari vec motaju kablove sunce ti zarko…..
Ovako izgleda kad se dodje na vlast na sumnjiv nacin. Izborna volja gradjana? Sta je to? RS je gubernija po ruskom modelu a tek po nastanku!
Niko ti nista ne moze, godinama vedris i oblacis u svom vilajetu i svaka ti cast na tome. Izgraditi takvu nedodirljivost za Sipu, Osu, Tuzilastvo, itd. moze samo super inteligentna osoba.
Milorade prijatelju,razmisli jos jednom o Bakiru...nije mu laHko..žena ga bije,kći se haman drugi put vrati...imaj duše Mićo legendo
Dodo je institucija za sebe
Tako je Milojkooo...Al, samo ako donese odluku da je 4 vaš...Nego šta kažeš za druge odluke sudovaaa..??...Hhhahhaaa....Ublehšš..sa dna kaceee
Sta Dodik GOVORI je nebitno, lazno, kontradiktorno, bez posljedica, ne odrazava ono sto radi... , sluzi smo da mediji pokupe KLIKOVE, a on da bude maksimalno prisutan na istim, kako bi gradio imidz velicine kod vlastitog glasackog tijela (ERS)! Glasaci iz EFBiH Dodiku ne mogu biti od koristi (osim medija iz FBiH), jer ne mogu ga glasati i zato se i ne trudi da im prilagodjava retoriku.
Znači cojk ne vadi! :-