Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti si sinonim za karinu....
Pa to ti je isto....
@Andy. hahahaha ;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čuj Litvanac, ukrajinac, rus, ma sve to marrrrš napolje iz BiH.skupa sa arapinjerosima, koji lafo ulažu u BiH industriju, a kupuju zemlju, kuća i stanove za svoje guzove, čak su i vlasnici hotela pa uzimaju van sistema i odatle...Sve to napolje rašćerat.U BiH dođi ko turista, dobro došao, do 30 dana i onda svojoj kući.
potpisujem
Bravo Milorade. Ovaj put si u pravu. Da to pravosuđe radi kako treba ti bi odavno bio u zatvoru a sva imovina, koju si stekao krađom, bila bi ti oduzeta.
Osobno znam da je Gordan Pavlović ČOVJEK OD POVJERENJA MILORADA DODIKA. Da ne ispadne da bacam kost ali pogledajte prilog FTV o Gordanu Pavloviću i njegovim poslovnim poduhvatima. Ili najbolje u Foču pa se raspitajte ko naroda.
Što se tiče pravosuđa, SNSD ga optužuje za žestoki kriminal a nejmu nakon što je postavio podobne tužioce u državno tužilaštvo trenutno smeta sud BiH i pravosuđe Srpske :)))))
to rece mile baja zvani ronhil i ostade ziv..
to rece mile baja zvani ronhil i ostade ziv..
hahah, neka firma iz Foce... ko ne zna ko je vlasnik, a slika se sa njim svake prilike... kao da nisu kompanjoni... svasta... laze cijeli narod...
E ,moj Milokrade pa ko je doveo Ruse , Ukraince i bjelosvjetski olos nisu tuzioci :-)
STO LAZES KERINO JEDNA...MIJESAS SE ITEKAKO KO VEGETA U SVAKO JELO....BIO BI TI ODAVNO IZA RESETAKA DA SE NEMIJESAS
STO LAZES KERINO JEDNA....DA SE NE
dobro zbori
sta ima postenjacino bem ti mamu u s.pak
Džouk decenije :D
Ti si Dudlas SINONIM za mafijaski grupni kriminal.Pogledaj MAFIJASU sta si dosad uradio sa KUMOVIMA JARANIMA pa onda pocni pricu.Da ima iole pravne drzave ti bi vec godinama bio iza resetaka
Pravosuđe ti krivo kad radi, krivo ti kad ne radi ... Ustvari krivo ti je samo zato što ( kao ostali u PC ) ne radi kako ti hoćeš i kako tebi odgovara ... Ne može više ni radnik gladan srbovat, jbg. mor'o si kontat da će i do toga jednom doći - neminovno ... !!!
Ti si sinonim za nilskog konja! ahhaaha