Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poubijace vas mladi Banjalucani ko kerove
Ma nista ne brinite ljudi........to se dodo samo malo koprca na suhom......a nije ni Crna Gora vise sto je bila............niko ga ne hebe pa ne zna kako da vise maze oci svojim cobanima !!!!!!! Jedina relacija na kojoj se krece je Beograd.....Moskva.........ali ni oni vise ne pale na cobane i njihov kriminal !!!!!
@patriot..........e moj cobane znam da ne mozes bolje jer su ti sarenka i rudonja sastavni dio zivota sumnjak !!!!!!! Ja kad hocu da vidim takvu atrakciju odem u sumski blentitet......pa vas posmatram......puni vas gradovi........sve same rudonje i sarenke im !!!!!!
a jeli cetniku srbofilu nekrofilu i lazna srpska propagando! ti si minhen, koje se presvalci po potrebi pa i pisanjem laznih komentara protiv srba i td...placen si da pljujes po bosnjacima, pises u isto vrijeme srpsku propagandu protiv bosnjaka i muslimana i pises iz banja luke...siris mrznju i laznu propagandu... bolje bi bilo da policija proviri u tvoj komjuter i vase cetnicke sajtove po genocid tvorevini i srbiji na kojima konstantno pozivate na ubijanje, klanje i silovanje, nestanak bosnjaka i muslimana... zasto se policija i sipa ne okupiraju i zabrane i pohapse one koji su do juce klali, silivali bosnjake i koji se pripremaju otvoreno to radit? a koliko je srpskih ratnih zlocinaca i ubica po genocid tvorevini i srbija a sad ih hvataju po evropi!ti cetniku siris mrznju laznom propagandom i vrijedjanjem bosnjaka i muslimana a i ljude koji rade na ovom sajtu! kad sarajevo x pise istinu koja tebe stavlja ne mjesto gdje ti je medju zlocincima onda ih vriejdjas, ceto pe***u!
e sat ti ebem mater
Dali je to krsenje daytonskog sporazuma jer se to radi bez suglasnosti bosne i hercegovine? sjecamo se kako je crna gora s momirom bulatovicem napravila agresiju, ratne zlocine i genocid u bosni i hercegovini! znaci da se ponovo zakuhava protiv drzave bosne hercegovine!
napusi se qurca dodiCe!!! rs ne postoji, i nikad ni nece...BH 4EVER!
Upravo,tako;oni;samo zele sa tom rezolucijom da okrive srpski narod,i sve svoje prljve namjere sa sebe pripishu upravo \"SRBIMA\"a to i malo pametan chovjek nesmije sebi dozvoliti !!!Veliki pozdrav za\"REPUBLIKU SRPSKU\"!!!
E hajde sada Fahro radonjo zovi Mila tvog prijatelja i sprijeci spec.veze !!!! hoces al u curku.Hoce Dodo da bjezi u CG jos malo.PA PA PA
dodik je srpski svetac koji je reinkarnacija milosevica. ma vjerujte mi kad vam kazem...dobar je on ko sto je milosevic bio:-))) hebat ce majku bosnjacima i bosni hercegovini:-)))
U --B ----I Z --A ----K ------O --------LJ ------------I D --A S --R ----B ------I --------N N --E ----P ------O --------S -----------T -------------O ---------------J -----------------I
pa zar ne vidite da ce vam uskoro dodik s tadicem u pozadini uzet pola drzave i svu naftu???sto vi mislite da tadic distancira od dodika i genocidne tvorevine onda ste glupi, glupi, glupi...srbija ce se gradit preko nafte koja ce da se pumpa u bosni i hercegovini isto ko sto se srbija gradila dok se kopala ruda u trepci na kosovu!!!! jeste silijepi i naivni bosanci......., zar ne vidie da dodik otvara put na more...preko crne gore....izvozit ce naftu za svoj licni interes i tihica uz put a vi cete bosanci da glodjete pascju kost ako i to budee imali:-)))))
,,Vrana Vrani Oci Ne Vadi!!
Nista brate, pritaji se, ne silazi u grad jedno vrijeme. Nemoj ni na stocnu pijacu. Nek\' vidi Rudonja da se ne salis, a i Sarenki ce prijati.
STA RADI SRBIN U COSKU????? SMRDI!!!! HAHAHAHAHAHAHA