Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome se to Mile pravda?
Mile pokušava da sada ocrni Tužilaštvo i Sud BiH, eto "već duže vrijeme sam izložen neprofesionalnim bahatim aktivnostima" kaže Mile Dobri von Pomalo Pošteni
I nad babom ima babo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Usro se ko grlica.Strah mu viri iz ociju.Hapsana negine.Cuj u Sarajevu se ne osjeca sigurnim- ha, ha,koja lopvcina..
R.Srpska skoro pa postaje Sjeverna Koreja!
Nije majka karala sina sto se kocka nego sto se vadi.
A ako si digao taj kredit 2007, znaci li to da imas 2, posto si jedan digao 2008 godine. Taj od 2008 si uplatio sav banci. Jesi li to prao malo novcice. Koji sad od ta 2 placas. Znas li ti sam. Ako placas samo jedan, znaci jedan ugovor je frisko falsifikovan. Svejedno koji. To ti dodje kao poziv tuzilastvu "nemogu vise da se izvlacim i lazem, prolupao sam i dodjite da me pokupite, za dokaze nebrinite, drzim ih u ruci, frisko falsifikovane isprave". İli je ipak samo nacisto prolupao.
Cuj ovo, slucajno nasao ugovor o kreditu koga nema u banci. Banka navodno ima pravo nakon 5 godina da unisti dokumentaciju. U kojoj to zemlji sveg ti banka unisti dokumentaciju za kredit koji jos uvjek placas, koji jos uvjek postoji. Reci i nama da svi idemo dici kredit na 2o godina.. Zasto ga onda placas kada je banka unistila ugovor navodno posle 5 godina. Tuzi ih da ti vrate pare, nemaju ugovora. Suplja ti ta prica. Mora da te debelo brine taj sud pa si se pogubio ko "Hamidina Sarava"
Ovaj Dodik je šaren da šareniji ne postoji.
Samo u entitetu koji je nastao na lažima i zločinima moguće je izaći pred ljude i hladno svima lagati u oči! 1.468.000 KM....... Iznos kredita 490.000 KM ..........Depozit Dodika banci (otkud mu pare?) 19.000 KM ........... Rata kredita 5.500 KM ..............Plata Dodika 8.400 KM ............. Kirija za vilu od zakupca države Izrael 5.000 KM ............ Nedostaje za ratu A koliko tek vrijedi imovina u Laktašima, sve sa privatnim jezerom?
pusti ugovore dodiče, renoviraj zatvore i ćelije
na kojem li ćeš ti graničnom prelazu bit uhapšen,.... "ide Mile sa još jednim drugom "
Da se bolje pokazao pred narodom i da narod bolje zivi pa da mu vjerujemo. Ali dovoljno je vidjeti kako se zivi u njegovo carevini Dodiklandu i da znas da je lopovluk na svakom koraku.
Obično se pravda onaj što je kriv...
zasto se rnkeke nekome pravda kad godinama govori da je jači od BiH, od naroda, od boga.....? jel se ovo on malo ukakio?
bosnje, djaba se veselite dodikovom odlasku.. nista, ali nista nece biti drugacije ni da ga neko zamjeni.. vi morate promijenit politiku.. da bi dobili pozitivan odgovor iz banjaluke
kad se svako digne protiv "svog" lopova onda ova drzava moze naprijed. ja prvo j*bem mater lopovima u svojoj avliji a tek onda ostalima
@nalix ma nije to zbog lopovluka..ne smeta bosnjacima dodik sto je ukro tamo koji milion..smeta im sto je ters..sto se neda poklopit..bosnjaci moraju shvatit svoju ulogu..u svim zbivanjima od raspada jugoslavije pa do danas..a to je da to nije bila ona tako pozitivna uloga kako je mitski prestavljaju.. "raja u tenisicama se digla protiv jna" ..politiku je vodila sda u ime tog naroda..i ta politika je bila prgava i namazana i dvolicna..multikulturalizam je koristila kao alat manipulacije ostalim narodima..na sta drugi nisu pristali...narocito srbi..srbi koji su zeljeli da bosna ostane unitarna..i u okviru jugoslavije..na sta se apetiti sda-ovskih islamista nisu mogli zadovoljiti..kad bosnjaci tako javno priznaju da je politika sda raskopala bosnu..u srba ce uvijek imat prijatelje i saveznike..siguran budi
Mile, stavi hidžab na glavu! Neće te moći dovesti u sudnicu sa hidžabom na glavi. Šala mala - odluka o hidžabu se odnosi na sudije, a ne na stranke :)
@T.L.Realista hahaha.....stavio bi on samo da ne ide u prdekanu
Pored ovakvih politicara nama nikad nece biti bolje.
Ovaj će do kraja godine pobjeć u Rusiju!