Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo jedno pitanje za četalje!!!! “Ko je to dosao na tenkovima,a otisao na traktorima!!! A nisu Transformersi” ??????
Jedan “hrabar” narod 😂😂😂
Vodite ovo veterinaru pod hitno ☝️
Kako se pripadnici drugih naroda osjecaju u tzv republici srpskoj ?? jel ta republika samo vama pripada, hocemo li da i to mijenjamo ???
Neće ni biti nikada više zato što ste genozidna tvorevina i nevjerujemo vam više ta ista armija će was uništiti skroz a ne kao 95 stop nad banjalukom ako budete
Sistem u BiH zamara mentalno svakog normalnog, civilizovanog čovijeka. Ni vojska BiH ne predstavlja ništa, ako unutar među njenim građanima nema sloge, poštivanja i razumijevanja jednih prema drugim. Pogubno je imati takvu vojsku , imaš je, a u stvari nemaš je. To isto mislim i za BiH kao državu.
Prva sljedeca transa od MMF-a kad bude trebala da se odobri, onda treba to zaustaviti i blokirati.Ne uzimati pare ni za zivu glavu... pa nek onda pusi kitu ovaj traktorista, zajedno sa onom krivoustom legitimnom spodobom
Srbi su kompleksaski narod
Zar on priznaje BiH? Kako odjednom da ga zanima BiH? Treba od EU i USA tražiti da MMF ne odobrava zaduženja za njih, sami će propasti.
jedino sto se slazem sa seoskom bitangom zvani dodik je: demilitarizacija svugde gdje ima serba tj serbije i serba u BiH. To je jedini nacin za vjeciti mir na balkanskom poluostrvo.
BosnjoFuksa ,,BOSNJO,, KAKO TO GORDO ZVUCI, AL KARAVLAH DJIKAN KARPATSKI GENOCIDNI, KOJE SU TURCI DOVELI KAO RADNU SNAGU, I DA VOJSKA IMA STA HEBAVAT, NEZNAM KAKO TI ZVUCI.
I mene žulja kamen u cipeli.
Da je barem svaki dan u godini Dan veličanstvene Republike Srpske. Kmečanje Fekalistanaca izaziva višestruke slušne orgazme.
MILOKRADE KO TE STA PITA
opet ugrozeni ccccccc tako je Dodo opet kazem znas da ce svi da napadaju kao i obicno dobre nevine srbe kao i obicno znas da je cjeli svijet zao i ugrozava dobre srbe onako iz cista mira srbi im nista ne rade niti su ikad radili,a oni se protive ono bezveze oni to tako ma zesca nepravda vazda
da mi je nekad cuti od ovog glavonje da par dana prica o ekonomiji
Ja nisam zadovoljan sa teritorijalnom raspodijelom.
Neće četalji dati mira dok opet jedan Sultan Sulejman ih ne stavi pod svoju čizmu a žene im pod svoju č..u kao slavne 1521 🗡️🏴