Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto svaki clanak o dodiku uvijek ima najvise komentara
Dodo ga opet demagoski kao i Covic govori o paritetu i balansu na svoj nacin. Srbi i Hrvati su priznati samo ako su izbrani iz njihovih stranaka. Zaista primitivno i glupo tumacenje demokratije.
@Pitar Kad bog hoče nekoga da kazni prvo mu pamet oduzme, izgleda da je to uradio sa srbima
@sarajlija Baš tako, izgleda i oni skontali da se ne moze iskljucivo od nacionalizma i \"srpstva\" zivjeti, ipak treba malo i \'ljeba, krompira, mesa, a da bi to imao moraš imati platu koju dobiješ kada si zaposlen a da bi to sve jeo potreban ti je tanjir i stol koji stoji u tvome (po mogucnosti) toplom stanu! Ali uzimajuci u obzir koja je to stoka, oni ce na kraju povjerovati da smo im mi i naravno MZ krivi sto nemaju sta jesti, sto propadaju, kako drustveno tako i ekonomski....neka, neka, proklet\' je to narod \"genocidni\"...izgleda da zele ponovo zajahat\' traktore...tako ce izgleda sve zavrsiti...i treba, Bozija kazna jeste spora ali je KONAČNA!
TRI ADEZEA SASTAVLJAJU VLADU REMETINCA
cekaj,zar nece SDP Hrvatske i Zoran Milanović formirati Vijeće ministara?ja sam bar takav dojam stekao sinoć kad su se loye radovale rezultatima izbora,kontam vjerovatno su Galamdzija,Klempo i Seydo sa Zokijem napravili kakvu kombinaciju....
hej mile pushi racku ba
@muamer AKO BOG DA!!!! MA NEOBIČNO MI OVI DODIKOVI SE UŠUTILI, O SEBI SE ZABAVILI.
Ova retorika mi je najdraza. \"Mi smo uvijek bili spremni da se napravi kompromis, a to sto drugi nisu prihvatili nase uslove i uradili kako smo im mi rekli to govori o njima da nisu spremni na komprois\" wtf? Ili jos ona \"treba prihvatiti realnost da mora biti kako mi kazemo\".... Do sada, u bivsoj jugi, svi koji su se tako ponasali zavrsili su na traktorima na kraju. Vidjet cemo sta ce sada biti.
mi srbi ćemo kod braće Rusa k\'o kosovska nam braća, u Sibir, zaljevat ćemo se vodkom da nam se ne smrzne šuppak...nas i Rusa 100 miliona... nije više dvesta..sve nas je manje... p.s. u Rusiji ima 142 miliona stanovnika, od čega 20 miliona muslimana..
AKO MALO REZONUJETE NJEGOVO PONAŠANJE I NAČIN IZJAŠNJAVANJA JAVNOSTI VEOMA DOBRO LIČI NA KARAĐIĆA ZA KOJEG ZNAMO GDJE JE ZAVRŠIO,S OBZIROM DA JE DO DICK KRKAN IMA VEOMA DOBRE SAVJETNIKE BILJANU PLAVŠIĆ,TADIĆA JEREMIĆA NEMANJU I ĆOSIĆA,TAKO DA NEĆE DALEKO DOGURATI.NARAVNO BOSNA I HERCEGOVINA A I HRVATSKA TAKOĐE JE VEĆ ODAVNO MOGLA DA BUDE U EVROPSKOJ UNIJI DA NIJE VAS SRBA.VI BI SVE PO SVOME MOŽE MOŽE AL UUUUUUU KUUUUURRRRCUUUU.VAZDUH TREPTI SPREMA SE OLUJA.AKO NASTAVITE TOM RETORIKOM NEMOJTE MISLITI DA RS NEĆE DOVESTI U PAKAO A SRPSKI NAROD U NESTANAK. IZGRADITE DOBRE ODNOSE SA RUSIJOM TREBAT ĆE VAM DRŽAVLJANSTVA.
Ovih dana se nešto ušutili ovi iz mrske, izgleda da im je Dodik obezbjedio portal, ili se od Kosova nemogu osvjestiti
A divi intelektualca i naocala profesorskih...hahaha
Nije Dodik siguran hoče li mu narod zimu preživjeti, pa se stalno vadi na neke stvari, koje nemaju veze sa stvarnim životom.
Dodo začepi prekid programa Nole ima brejk loptu.